• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

17:29

BARSELONA SE OPET KOCKA! "LOŠ MOMAK" dobija novi, ASTRONOMSKI, ugovor!

Fudbal

BARSELONA SE OPET KOCKA! "LOŠ MOMAK" dobija novi, ASTRONOMSKI, ugovor!

Podeli vest

Francuski fudbaler Osman Dembele rešio je da ostane u Barseloni i potpiše novi višegodišnji ugovor

Stigao je Osman Dembele u Barselonu iz Borusije Dortmund za 100.000.000 evra, ali nikada mladi Francuz nije opravdao papreno obeštećenje koje su Katalonci platili za njega. Mučile su ofanzivca povrede, disciplina, ali i katastrofalna forma. 

Dembele je u Barseloni do sada zarađivao 12.000.000 evra godišnje, a Katalonci su voljni da mu ponude novu saradnju. Uprkos finansijskim problemima na Nou Kampu, Francuz će dobiti ugovor na tri godine, ali sa manjim primanjima. 

Kako prenose španski mediji, Dembele će poptisati ugovor po kom će zarađivati sedam miliona evra godišnje, ali će kroz bonuse imati mogućnost da stigne i do sadašnjih 12.000.0000 evra. 

Novi trener Ćavi Ernandez ima ogromna očekivanja od Dembelea, ali ni od njegovog dolaska Francuz nije uspeo da se nametne. Nastavio je da pravi gluposti, povrede su još uvek česte i nema naznaka da će doći do boljitka...
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DUŠANE, OSTANI DO JUNA U FIRENCI! Jestrović SAVETUJE Vlahovića!
Fudbal

DUŠANE, OSTANI DO JUNA U FIRENCI! Jestrović SAVETUJE Vlahovića!

Dušan Vlahović je fudbalsko blago, moj savet mu je da ostane u Fiorentini do kraja sezone. Biće sigurno mnogo ponuda, potrebno je da bude strpljiv, a prave odluke se najbolje donose kada se dobro razmisli, rekao je bivši reprezentativac Nenad Jestrović, sada fudbalski menadžer

21.12.2021

16:02 >> 16:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija