• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

12:02 >> 23:24

TRANSFERI UŽIVO (24. JANUAR)! Srbin ostaje u Istanbulu, Degenek predstavljen u novom klubu!

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (24. JANUAR)! Srbin ostaje u Istanbulu, Degenek predstavljen u novom klubu!

Podeli vest

Uz Informer.rs pratite uživo dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Zahuktava se zimski prelazni rok, a uz portal Informer.rs uživo će te moći da pratiti dešvanja sa fudbalske pijace.

 

23:19 - Inter je dobio prođu od Đenove za dovođenje Felipea Kaiseda...

Sevilja dogovorila pozajmicu Antonija Marsijala iz Mančester Junajteda!

23:12 - Porto je i zvanično potvrdio da je doveo kanadskog vezistu Stivena Eustakija

23:02 -  Totenhem je blizu angažmana Adame Traorea iz Vulvsa

22:55 -  Miloš Degenek je novi fudbaler američkog MLS ligaša Kolumbusa

22:45- Torino je za sutra zakazao pregovore sa agentima urugvajskog veziste Naitana Nandeza iz Kaljarija.

22:11 - Vest Hem traži štopera a jedna od opcija je i Duje Ćaleta Car iz Marselja

21:55 - Zvanično je: Žeremi Boga je novi igrač Atalante!

21:21 - Crnogorski vezista Marko Janković napušta izraelski Beitar. Ima ponude Bašakšehira i Panatinaikosa.

20:22 - Kako Mozzart Sport saznaje, mladi Zvezdin napadač Marko Lazetić je večeras napustio Antaliju i otputovao za Milano gde ga čekaju lekarski pregledi i potpis ugovora.

19:01- Oglasio se Fiorentinin sportski direktor Danijele Prade o situaciji sa Dušanom Vlahovićem.

- Da, dobili smo važne ponude za Vlahovića u januaru. I otvoreni smo za njegovu prodaju. Ali nismo dobili nikakav odgovor od njegovih agenata. Juventus? Naša vrata su otvorena. Čekamo Dušana da odluči, potrebni su nam odgovori- rekao je Prade.

Foto: Tanjug

 

18:38 - Duje Ćaleta Car opcija je Vest Hema za poziciju štopera. Čekićari žele Hrvata na pozajmici sa pravom otkupa, ipak, Marselj želi defanzivca da proda odmah za 20.000.000 evra!

18:06 - Žeremi Boga je novi igrač Atalante! Afrikanac stiže iz Sasuola. 

17:37 - Arsenal polako odustaje od dovođenja Dušana Vlahovića i počinje da razmišlja o drugim rešenjima. Izbor je pao na Dominika Kalverta Luina za kog Everton traži okruglo 70.000.000 evra. 

16:22 - Totenhemu je ponuđen napadač Anžea Mohamed Ali-Čo. Tržišna vrednost momka koji ima samo 18 godina je 12.000.000 evra, a veruje se da ga francuski klub ceni oko 20.000.000 evra.

14.11 - Arsenal je krenuo po Aleksandera Isaka (22) iz Real Sosijedada. Njegova izlazna klauzula je oko 80 miliona evra. Isak je alternativa nakon što je Arsenal otpao iz trke za Dušana Vlahovića.

14.10 - Francuski prvoligaš Troa zainteresovana je za štopera Brage Bruna Vijanu koji je veći deo 2021. godine proveo na pozajmici u Flamengu.

 

13.55 - Brazilski mediji prenose da veteran Rikardo Oliveira ne planira da okači kopačke o klin ni u 42. godini života. Njegov naredni klub, 12. po redu u karijeri u kojoj je svojevremeno igrao za Milan i Betis, biće Sao Kaetano.

13.30 - Aleksandar Pešić je odbio ponudu Hala i ostaje fudbaler Karagumruka.

13.00Srpski fudbaler Dušan Vlahović prva je zvezde zimskog prelaznog roka, ali konkretnih dešavanja na tržištu još uvek nema. 

Kako javlja "Gazeta delo Sport", koja je i pre nekoliko dana najavljivala transfer Dušana Vlahovića, njegov dolazak u Juventus je gotova stvar, a srpski napadač je sada dogovorio i lične uslove sa Starom damom. Isti izvor dodaje da će Vlahović u Torinu na godišnjem nivou inkasirati gotovo 7.000.000 evra! Ipak, ostaje nedoumica da li će on crno-beli dres zadužiti u januaru ili tek na leto. 

Foto: Tanjug

 

12.15 - Totenhem kreće u nove  pregovore sa Vulverhemptonom oko Adame Traorea. U klubu su samouvereni da će uspeti da ubede Vulvse ove zime.

11.58 - Fenerbahče pregovara sa levim bekom Remsa Gislanom Konanom. Fudabler iz Obale Slonovače je ušao u poslednjih šest meseci ugovora i od starta sezone je igrao standardno u Ligi 1, ali ga nije bilo na poslednja tri meča crveno-belih, uključujući i jučerašnji protiv Pari Sen Žermena.

11.55 - Crveno-beli rade na angažovanju kvalitetnog defanzivnog veznog igrača. Terzić nije želeo da govori o imenima, ali je jasno da je prioritet vezista Šerifa Edmund Ado. O njegovom dolasku danima se se spekuliše

- Crvena zvezda intenzivno radi na dovođenju još nekih igrača, konkretno želimo da angažujemo nekoga ko bi pojačao tu konkurenciju sa Sekuom Sanogom i Gelorom Kangom. Ali, ne bih pričao o kokretnim imenima, jer to onda podiže njihovu pregovaračku poziciju i to nije mudro - kazao je za TV Prva Zvezdan Terzić.

11.45 - Pratite i danas uživo uz Informer dešavanja sa zimske fudbalske pijace.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija