• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2022

23:23

POMERA SE FINALE KUPA AFRIČKIH NACIJA!? Egipćani se POBUNILI!

Tanjug/AP

Fudbal

POMERA SE FINALE KUPA AFRIČKIH NACIJA!? Egipćani se POBUNILI!

Podeli vest

Fudbalski savez Egipta zahteva da se finale Kupa afričkih nacija pomeri za ponedeljak

Od početka Kup afričkih nacija prati gomila problema u ogranizaciji, skandala... Ipak, protest koji je uputio Fudbalski savez Egipta prevazišao je sva očekivanja.

Egipćani bi u nedelju trebali da ukrste koplja sa Senegalom u finalu Kupa afričkih nacija, ali je iz severnoafričke zemlje stigao dopis organizacionom odmoru. Naime, Egipat zahteva da se meč za titulu pomeri za ponedeljak zbog umora igrača.

Oni smatraju da su Senegalci favorizivani buduću da imaju dan odmora duže. Podsećamo, Senegal je svoj polufinalni meč igrao u sredu dok je Egipat finale izborio u četvrtak. Pored toga, Egipćani su igrali produžetke na svim utakmicama eliminacione faze, a Senegalci ne! 

Dodatna dimenzija problema je u tome što bi odlaganje automatski značilo da će evropski klubovi svoje igrače dobiti dan kasnije. To bi mogao da bude i razlog zbog kog će predlog Egipta biti odbijen. 

Ukoliko ne dođe do preokreta, finale je zakazano za nedelju od 20 časova u Jaundeu, glavnom gradu Kameruna! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija