• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

08:52

PARTIZAN JE NAJJAČI SRPSKI KLUB! Trener Sparte zna gde su crno-beli najopasniji!

Fudbal

PARTIZAN JE NAJJAČI SRPSKI KLUB! Trener Sparte zna gde su crno-beli najopasniji!

Podeli vest

Trener fudbalera Sparte Pavel Vrba sipao je komplimente na račun Partizana pred prvu utakmicu nokaut faze Lige konferencije

Utakmica Sparta – Partizan igra se u četvrtak od 21 čas, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

 

- Pred nama je važna evropska utakmica, želimo da prođemo u osminu finala. Da bi nam to pošlo za rukom moramo da ostvarimo što bolji rezultat u prvom duelu. Pogledao sam poslednjih nekoliko Partizanovih utakmica. Reč je o klasičnoj srpskoj ekipi, jakoj na lopti - kazao je Pavel Vrba.

Šef stručnog štaba tima iz Praga imao je samo lepe reči na račun izabranika Aleksandra Stanojevića.

- Partizan ima veoma dobar napad, predvođen strancima. Poštujemo njihov kvalitet, dokazali su ga u domaćem prvenstvu i na evropskoj sceni. Partizan je najjači tim u Srbiji, ali želimo da prođemo dalje.

Foto: Tanjug/AP

 

Dobra vest za viceprvaka Češke je povratak iskusnog veziste.

- Krajči je važan igrač za naš tim, što je pokazao u derbiju sa Slavijom. Sačuvali smo ga protiv Viktorije iz Plzenja prošlog vikenda i spreman je za Partizan. Igramo veliki broj utakmica i moramo da rotiramo, jedino tako možemo da razmišljamo na duže staze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija