• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2022

11:40

LAZETIĆ PRED VOJVOĐANSKI DERBI: Čeka nas ozbiljni protivnik iz komšiluka!

Fudbal

LAZETIĆ PRED VOJVOĐANSKI DERBI: Čeka nas ozbiljni protivnik iz komšiluka!

Podeli vest

Fudbaleri TSC od 18 sati dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice u 23. kolu Superlige

Trener TSC Žarko Lazetić kaže da će utakmica biti teška i zbog činjenice da protivnik ima novog trenera što otežava pripremu i planiranje taktike pred meč.

- Čeka nas ozbiljni protivnik iz komšiluka, a zna se da komšijski derbiji donose tenzije i neizvesnost i verovatno će tako biti i sada. Utakmica će biti interesantna i po tome što Spartak ima novog trenera, koji će imati nove zahteve u igri. Po broju bodova i oni su na sredini, kao i većina drugih ekipa. Svi imamo slične šansu za gornji deo tabele, tako da za bolji plasman moramo da ostanemo usredsređeni na svoj cilj i da pokažemo bolju partiju od one na prethodne - rekao je Lazetić.

Dodao je da pokušava da motiviše tim posle Lučana gde šu igrali ispod svih očekivanja.

Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga i činjenica da su momci svesni svoje odgovornosti, da su veoma motivisani i da mogu da prikažu taktički dobru igru sa manje grešaka -  dodao je Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 

Napadač Petar Škuletić izrazio je uverenje da će TSC na domaćem terenu pružiti dobru partiju i da pozitivan ishod neće izostati.

- Porazi su sastavni deo posla kojim se bavimo. Idemo dalje, okrenuti smo meču protiv Spartaka koji je pred nama. Igramo na svom terenu na kome su uslovi dobri a ambijent lep i jedva čekamo subotu da se pred svojom publikom iskupimo za prošli poraz - azao je Škuletić.

TSC trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Spartak 10. sa 27 bodova.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija