• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

19:42

VAR NIJE SMEO DA SE MEŠA! OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je bio PENAL u Subotici!

Starsportphoto

Fudbal

VAR NIJE SMEO DA SE MEŠA! OGLASIO SE SUDIJSKI EKSPERT! Evo da li je bio PENAL u Subotici!

Podeli vest

Bivši internacionalac Zdravko Jokić smatra da je ekipa Spartaka oštećena u duelu protiv Partizana, zbog dosuđenog jedanaesterca koji po njegovom mišljenju nije postojao

Sudijski ekspert Zdravko Jokić gostovao je u emisiji "Pregled kola" na TV Arena Sport i tom prilikom je istakao da penal za Partizan u Subotici nije postojao!

Bivši proslavljeni arbitar napominje da je to bila velika krivica VAR sobe, u kojoj je sedeo najbolji srpski sudija Srđan Jovanović i taj detalj iz finiša meča je detaljno obrazložio.

Foto: Starsportphoto

 

- Ovde je sudija blizu, iz pozicije gde može da vidi kontakt. Lukić ne svira i protiče 38 sekundi kada se VAR javio. Možda je i ranije, ali se čekao prekid. Ovde je procena sudije da nema prekršaja, sam kontakt koji je bio ne spada u jasne i očigledne greške sudije. Da je i dosdio penal, ako je smatrao, VAR ne treba da se meša. VAR nije trebalo da se meša jer to nije jasna i očigledna greška sudije. Treba da se diskutuje da li je bio prekšaj i koji intezitet. Ovo za mene, kao i za sudiju, nije prekršaj. Došlo je do kontakta, ali ne u toj fazi da je igrač onemogućen. Odigrana je lopa i noga igrača je bila ispred njega. UEFA je rekla da treba izbegavati sviranje soft prekršaja na celom terenu - rekao je Jokić koji se osvrnuo i na saopštenja sa obe strane Topčiderskog brda:

Mislim da je preterano, remeti odnose. I u drugim zemljama se dešavaju propusti pa se ne reaguje. Sada je bio jedan klub, prošli put je bio drugi pa tako naizmnenično - istakao je Zdravko Jokić za TV "Arena sport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

I ŠTA ĆEMO SADA GROBARI? OVAJ PENAL PA PONOVLJENI PROTOV NAPRETKA. TO JE 4 BODA ALO BRE!!!! DOKLE VIŠE???

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija