• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

12:58

NENAD LALATOVIĆ JE PREPORODIO RADNIČKI! Velikan se diže iz pepela!

Starsportphoto

Fudbal

NENAD LALATOVIĆ JE PREPORODIO RADNIČKI! Velikan se diže iz pepela!

Podeli vest

Sa Nenadom Lalatovićem na klupi Radnički iz Kragujevca u poslednja tri meča osvojio svih devet bodova bez primljenog gola

Lako su ušli u Superligu, ali su onda nastali problemi. Česte smene trenera, pa na kraju krajeva i rukovodstva na čelu sa predsednikom Nikolom Fržovićem.

Foto: Starsportphoto

Nenad Lalatović

 

Nenad Lalatović preporodio je Kragujevčane, te "Crveni Đavoli" ponovo imaju razloga za pesmu. Do pre samo mesec dana izgledalo je da će Radnički već viđen sledeće sezone da se vrati u Prvu ligu Srbije, a sada su se aktivno uključili u borbu za opstanak.

Poslednji od pomenuta tri minimalca svojim golom potpisao je iskusni ofanzivni vezista Saša Jovanović. Ova pobeda nad Metalcem dobija na značaju još više jer je izvojevana po veoma teškom terenu na "Čika Dači".

Pronašao način da podigne atmosferu u ekipi. 

- Zadovoljan sam kako se sve odvija. Kada sam dolazio, niko nije očekivao da ćemo vezati tri pobede, ali smo ih, eto, vezali. To je samo zasluga mojih igrača. Oni nisu zaboravili da igraju fudbal, bilo je samo potrebno da se podigne atmosfera. Zato sam organizovao i ručkove i večere. Čak jednom i muziku za njih. Čisto da dođu sa suprugama i decom, da se zbliže. To je urodilo plodom i svlačionica sada diše kao jedna. Još jednom ponavljam, greota od Boga bi bila da Radnički ispadne - rekao je srpski stručnjak. 

Pokazao se Lalatović kao pravi izbor Kragujevčana ostaje da se vidi hoće li uspeti da ostvari jedan jedini, primarni cilj, opstanak u društvu najboljih. Za sada mu odlično ide.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31