• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

12.03.2022

16:38

BIĆE LUDILO U ROTERDAMU! RASPRODATE SVE ULAZNICE, Partizan čeka SPEKTAKL!

Starsportphoto©

Fudbal

BIĆE LUDILO U ROTERDAMU! RASPRODATE SVE ULAZNICE, Partizan čeka SPEKTAKL!

Podeli vest

Fudbaleri Fejnorda savladali su u Beogradu u četvrtak ekipu Partizana rezultatom 2:5

Atmosfera na stadionu JNA bila je prema očekivanju na visokom nivou, a ništa manje vatreno neće biti ni u revanšu na stadionu De Kajp u Roterdamu. Očekuje spektakularno veče Stanojevićeve izabranike!

Foto: Starsportphoto

 

Kako prenose holandski mediji karte za ovu utakmicu već su uveliko rasprodate, pa biće biti pravo uživanje posmatrati takvu atmosferu na jednom od najlepših stadiona planete. Dom fudbalera Fejnorda ima kapacitet 47.000 mesta, a navijačima vicešampiona Srbije pripašće 1400 ulaznica.

Foto: Starsportphoto

 

Zbog izuzetno lošeg rezultata iz Beograda, mnogi su složni da je prolazak dalje nemoguća misija. Ipak ,poznavajući mentalitet Aleksandra Stanojevića, kao i njegovu fudbalsku filozofiju nema sumnje da će crno-beli dati više od 100 odsto kako bi napravili senzaciju.

Podestimo, revanš meč je na programu narednog četvrtka od 21 sat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija