• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

14.03.2022

21:46

PARTIZAN JE OŠTEĆEN! SUDIJSKI EKSPERT TVRDI! Jasno je da je bio penal!

Starsportphoto

Fudbal

PARTIZAN JE OŠTEĆEN! SUDIJSKI EKSPERT TVRDI! Jasno je da je bio penal!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su 0:0 u 27. kolu Super lige Srbije, ali se i posle tog susreta podigla prašina u srpskoj fudbalskoj javnosti

Crno-beli bi verovatno stigli do trijumfa da im je dosuđen čist penal, po mišljenju sudijskog eksperta Zdravka Jokića.

Foto: Starsportphoto

 

Odmah posle remija  sa Napretkom, na Tviter nalogu oglasio se Partizan slikom na kojoj se vidi duel Nemanja Jovića i Stefana Jovanovića. Na toj fotografiji se vidi da je defanzivac kruševačkog tima vukao mladog reprezentativca Srbije.

Sudija je tu situaciju gledao s leđa, nije pozvao VAR, meč je nastavio da se igra, a Partizanu nije suđen čist jedanaesterac.

-Arbitri imaju nove instrukcije kada je reč o dužini i intenzitetu prekršaja. Ovde ne možemo da ocenimo intenzitet faula, ali vidi se da ovo nije kratko povlačenje. Dakle, pogledajte kretanje Jovića. Korak, dva, tri, a povlačenje traje. Čak se u jednom trenutku vide dve ruke. Dakle, ne možemo da govorimo o hvatanju i puštanju. Vidi se da je igrač Partizana usporen, i da zbog toga nije mogao da stigne loptu. Jasno je da je ovo prekršaj, sudija je taj detalj gledao sa leđa. Igrač Partizana je usporen- rekao je Zdravko Jokić za Arenu sport!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

hahaha pa da sigurno svirajte im penal onda svaku utakmicu. Nego zasto Rikardo nije dobio crveni karton zbog sutiranja protivnickog igraca u glavu ili se opet prave ludi "eksperti"?

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija