• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

16:10

SINIŠA, BIĆEŠ OZBILJNO BOLESTAN! Da se naježiš! Kleopatrino PROROČANSTVO se ostvarilo!

Tanjug/AP

Fudbal

SINIŠA, BIĆEŠ OZBILJNO BOLESTAN! Da se naježiš! Kleopatrino PROROČANSTVO se ostvarilo!

Podeli vest

Autobiografija Siniše Mihajlovića "Utakmica života" postala je jedna od najprodavanijih u Italiji

U njoj je legendarni srpski fudbaler, sada trener Bolonje, otkrio malo poznate  stvari iz svog života. U jednom delu svoje knjige, Siniša Mihajlović se posebno bavi proročanstvom koje je vezano za njega, preneo je reči koje je rekla 90-tih godina popularna proročica Kleopatra!

Ona je tada rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu. Siniša Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi.

- Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh - rekla je Kelopatra pre 25 godina, što je Siniša otkrio u autobiografiji.

Poznatsvo Kleopatre i Mihajlovića počinje onog dana kada se pred proročicom pojavo Vladan Lukić sa fotografijom ekipe Crvene zvezde, a sve je opisano i objavljeno knjizi, kao i to da će se razboleti u kasnijem dobu – što se i dogodilo pre dve godine kada je Miha oboleo od leukemije.

Foto: Printscreen You Tube

 

– U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće – rekla je navodno Kleopatra Vladanu Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića.

Mihajlović odbija da poveruje rečima “proročice” koje mu je preneo Lukić, ali samo četiri dana kasnije doživeo je saobraćajnu nesreću dok se sa drugom vraćao iz diskoteke. Udario ih je automobil za čijim se volanom uspavao vozač, srećom bez ozbiljnih povreda. Ipak, Mihajlović se posle toga setio “predviđanja”.

Foto: ATA images

Siniša Mihajlović sa suprugom Arijanom

U međuvremenu, počeli su i problemi u porodici. Mihajlović se nije osećao dobro, pa bi se tokom vikenda, kada bi mu roditelji dolazili u posetu u Beograd, često svađao sa njima. Otac mu se u to vreme žalio da ima probleme sa nesanicom, pa je sve to zajedno uticalo da poznati fudbaler Crvene zvezde prevlada svoj skepticizam i da se Kleopatri obrati za pomoć:

Žena vas je omađijala – rekla je Kleopatra igraču na njihovoj prvoj seansi.

Po savetu proročice Mihajlović je pregledao svoj stan, da bi pored jednog zida pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile dlake.

– Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje – bio je savet koji je dobio Mihajlović od Kleopatre.

Ovo su neka od njenih prorcianja koje je Mihajlović zabeležio u svojoj autobiografiji:

Foto: Instagram/printscreen

Siniša sa porodicom

Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću. (Napustili rodno Borovo tokom rata). Neko iz vaše porodice će nositi uniformu. (Brat policajac).

– Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama. (Mihajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati. Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mihajlo

pre 2 godine

Ne vracajte nas u devedesete,kakva Kleopatra,samo sto dalje od prevaranata. Sinisi zelim da ozdravi sto je pre moguce,jedino doktori,porodica i on sam mogu pomoci da se pobedi bolest a ne vracare,gatare.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva
Politika

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva

Predsednici Srbije i Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping, potpisali su danas Zajedničku izjavu Republike Srbije i Narodne Republike Kine o produbljivanju i podizanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

08.05.2024

20:56

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija