• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

12:29

BALOTELI NASTAVIO DA ŠOKIRA! Ovo su njegove nove tetovaže NA LICU! (FOTO)

Fudbal

BALOTELI NASTAVIO DA ŠOKIRA! Ovo su njegove nove tetovaže NA LICU! (FOTO)

Podeli vest

Kada je u januaru selektor Italije Roberto Manćini objavio je spisak od 35 fudbalera, Mario Beloteli bio je najveće iznenađenje

Igrač turske Adane, koji je radio sa Manćinijem u Interu i Mančester sitiju, poslednji meč za aktuelnog prvaka Evrope odigrao je u septembru 2018. godine. Tada je u remiju sa Poljskom (1:1) u Ligi nacija na terenu proveo 62 minuta.

Baloteli nije bio tu da pomogne Italiji portiv Severne Makedonije, a Makedonci su napravili senzaciju kada su ih sprečili da se domognu Katara!

Foto: printscreen

 

Mario je sada dospeo u žižu javnosti zbog druge stvari! On je s leve strane lica istetovirao incijale svog imena i list, dok je na desnoj strani "osvanuo" krst i poruka "Black power" (Crna moć).

Pojedini fudbalski stručnjaci u Italiji smatraju da je Baloteli mogao da napravi razliku i pomogne u realziaciji Italijanima koji su šokantno ispali od Severne Makedonije u baražu za odlazak na Mundijal!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija