• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

01.04.2022

17:44

LAZETIĆ PRED PARTIZAN! Na igračima je da se opuste i daju sve od sebe

Fudbal

LAZETIĆ PRED PARTIZAN! Na igračima je da se opuste i daju sve od sebe

Podeli vest

Utakmica između fudbalera Partizana i TSC-a iz Bačke Topole biće odigrana u okviru pretposlednjeg, 29. kola regularnog dela Superlige Srbije

- Mi smo u dobrom momentu - poručio je trener TSC Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a imaju nameru da na stadionu u Humskoj pruže maksimum i predstave se u najboljem izdanju, а trener Žarko Lazetić najavio je borbu sa jakim protivnikom koji ima šampionske ambicije.

Rekao je strateg TSC-a da je to utakmica koja igračima daje veliki motiv da pokažu dobru igru i pokušaju da ostvare što bolji rezultat.

- Partizan je u ovoj sezoni, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane, i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav svoj talenat i kvalitet - rekao je Lazetić.

Foto: Starsportphoto

 

Prema njegovim rečima, predstojeći meč će biti dobar test za procenu gde je TSC trenutno, koliko dobro može da se suprotstavi tako teškom protivniku, i na čemu treba dodatno da se radi za nastavak prvenstva i za sledeću sezonu.

- Na utakmici u Humskoj će dosta toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Naravno, mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe - dodao je Lazetić.

Fudbaler Stefan Vukić je istakao da se raduje nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze.

- Gostujemo odličnoj ekipi Partizana na koju ne treba trošiti reči hvale. Neće biti lako, iako smo u odličnom ritmu i u dobroj formi. Pozitivno razmišljamo, utakmica dolazi u pravom trenutku, treba da se predstavimo u najboljem svetlu i da pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat - rekao je Vukić. 

Foto: Starsportphoto

 

TSC je trenutno peti na tabeli sa 38 osvojenih bodova, dok Partizan ima 75 i izjednačen je sa Crvenom zvezdom na čelu tabele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija