• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

18:34

NAPREDAK TONE SVE DUBLJE! Dimić doneo DRUGU pobedu Pazarcima!

Starsportphoto

Fudbal

NAPREDAK TONE SVE DUBLJE! Dimić doneo DRUGU pobedu Pazarcima!

Podeli vest

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Napredak sa 1:0, u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije i tako vezali dve pobede ove sezone u domaćem šampionatu

Nije večeras bilo publike na stadionu u Novom Pazaru, a ni na tereun nije bilo preterano uzudljivo. Napredak je nastavio da tone tokom proleća, dok je domaći sastav vezao drugu pobedu u Superligi i zadržao nade za opstanak među elitom. 

Sve je bilo rešeno posle 18 minuta kada je Stefan Dimić matirao Nikolu Vasiljevića i postavio konačan rezultat. Sa tri boda domaćin je ujedno napravio iskorak sa dna tabele i fenjer prepustio Metalcu koji će sutra dočekati Spartak.

Napredak sa druge strane nastavlja da "tone" i sve je dalje od borbe za plej-of budući da će sutra Kolubara, Mladost i Radnik imati šansu da ih preskoče na tabeli i stignu na korak od doigravanja.

Kruševljani su osmi na tabeli sa 34 boda, dok su Novopazarci predali začelje Metalcu, pa su na pretposlednjem, 15. mestu sa 25 bodova.

Novi Pazar u 30. kolu, poslednjem u regularnom delu sezone, gostuje Radniku, a Napredak dočekuje ekipu Metalca.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

SUPERLIGA SRBIJE – 29. KOLO

Petak

Novi Pazar - Napredak 1:0 (1:0)
Dimić 18

18.30 Kolubara - Mladost Lučani 

Subota

14.00 Partizan - TSC Bačka Topola 

14.00 Radnički Kragujevac - Vojvodina

16.15 Radnički Niš - Crvena zvezda 

18.30 Metalac - Spartak Subotica

Nedelja

16.15 Voždovac - Radnik Surdulica

18.30 Proleter - Čukarički 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31