• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

13:38

PRED DUEL SA BOLONJOM! Trener Rosonera poslao SNAŽNU PORUKU Mihajloviću! Ove REČI mu Siniša neće ZABORAVITI!

ap photo

Fudbal

PRED DUEL SA BOLONJOM! Trener Rosonera poslao SNAŽNU PORUKU Mihajloviću! Ove REČI mu Siniša neće ZABORAVITI!

Podeli vest

Fudbaleri Milana u 31. kolu dočekuju tim sa Del Are (nedelja, 20.45), a Stefano Pioli nije propustio priliku da uputi reči podrške srpskom stručnjaku koji ponovo prolazi kroz težak period

Rosoneri u ovaj meč ulaze kao lideri Serije A sa 66 bodova i pruža im se šansa da održe prednost za Napolijem (gostuje Atalanti), Interom i Juventusom, koji igraju međusobni meč.

Strateg Milana nije krio žaljenje što Bolonju sa klupe neće predvoditi njegov kolega, Siniša Mihajlović.

Foto: reuters

 

Legendarni "bombarder" je ponovo na bolničkom lečenju i Pioli naglašava da veruje da će Mihajlović i ovog puta iz bitke sa bolešću izaći kao pobednik.

- Žao mi je što neće biti tog izazova da se borim sa Sinišom za bodove. Siguran sam ipak da ću ga uskoro videti na terenu. Već je dolazao da ume da pobedi strah i sve teškoće. I to su i karakteristike Bolonje. Video sam poruku koju je poslao igračima. Nadam se da će moj tim uspeti da pokaže kvalitet na terenu. Moraćemo jasno da znamo kad da napadnemo sa velikom energijom, a kada da se pažljivo branimo - rekao je Pioli.

Inter i Juventus igraju derbi 31. kola, Napoli čeka težak meč sa Atalantom, ali šef struke Milana kaže da nije bitno kada igrate po rasporedu.

- Igrati prvi ili poslednji ne menja ništa. Naši navijači moraju nam dati snagu da najbolje odigramo ovaj susret. U Milanelu smo proteklih dana radili dobro, oni koji su bili na obavezama sa reprezentacijama, imali su prilike da malo i odmore. Izbor će biti tehničke prirode. Ibrahimović? On živi sa svojim slabostima, ali biće u redu - napominje iskusni stručnjak.

Na pitanje, da li je ovo vrhunac njegove karijere, trener Milana je odgovorio da ne razmišlja na taj način.

- Zenit moje karijere tek dolazi i radim za taj trenutak. Mislim da još nisam postigao najviše što mogu - istakao je Stefano Pioli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija