• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

11:38

NEMANJA VIDIĆ PRIZNAO: U Srbiji i Moskvi sam išao u diskoteke! Znali smo baš da popijemo kad osvojimo trofej!

Tanjug/AP

Fudbal

NEMANJA VIDIĆ PRIZNAO: U Srbiji i Moskvi sam išao u diskoteke! Znali smo baš da popijemo kad osvojimo trofej!

Podeli vest

Ime Nemanje Vidića s velikim poštovanjem se izgovara u Engleskoj

Naš as je jedan od najboljih defanzivaca koji je ikada igrao u Premijer ligi, bio je kapiten, lider Mančester junajteda. 

U intervjuu za "Atletik" prisetio se igračkih dana i "Old Traforda" i otkrio da se nije slagao sa svim svojim saigračima.  Bio je blizak sa samo nekoliko saigrača, ali to nije smetalo nikome pa je postao pravi lider ekipe. 

- Ne! Da li mislite da sam voleo sva 24 saigrača u svlačionici? Nisam. Nije to ni bitno, ali jedva da smo izlazili zajedno. Nismo pili osim kada osvojimo trofej. A tad smo znali baš da popijemo - otkrio je Nemanja Vidić i dodao da nije izlazio često dok je igrao u Mančesteru.

Foto: Starsportphoto

 

- Imao sam porodicu kada sam došao, a više vremena sam provodio sa saigračima. Igrali smo dve, tri utakmice nedeljno za Junajted, a uz to sam igrao za nacioanlni tim. Bile su to intenzivne godine. Rio Ferdinand, Edvin Van Der, Robin Van Persi i Majkl Kerik su mi bili najbliži. Nekoliko puta sam sa njima išao na večere.

Ali, drugačije je bilo kada je igrao u Beogradu o Moskvi.  

- U Srbiji i Moskvi sam išao u diskoteke, a u najvećem klubu na svetu mi je bilo bitno da ne trošim vreme na gluposti. Samo sam hteo celom svetu da pokažem koliko sam dobar. To je bio najbitniji deo moje karijere i bio sam srećan što sam osam godina igrao u Mančester junajtedu.

Foto: Starsportphoto©

 

A kada je cela porodica Vidić došla da gleda finale Lige šampiona 2008. godine na kome je Vidić podigao pehar, njegov otac je našao svog idola!

- Porodica je došla da me gleda u Moskvi u finalu Lige šampiona 2008. godine. Moj otac nije bio impresioniran igračima koji su postali evropski šampioni nego Bobijem Čarltonom! Pratio ga je, gledao je kada je '66 Junajted igrao sa Partizanom u polufinalu Kupa evropskih šampiona. Svi u Srbiji su znali za avionsku nesreću u kojoj su poginuli igrali Junajteda kada su se vraćali iz Beograda. Ja sam stajao sa tatom i prevodio Bobiju Čarltonu kako mu se divi - ispričao je Vidić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija