• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

13:18

VIDIĆ SE DIVI PIKSIJU I ORLOVIMA: Ovo je drugačija Srbija! Vlahović ima samo 22 godine, a već daje golove!

Fudbal

VIDIĆ SE DIVI PIKSIJU I ORLOVIMA: Ovo je drugačija Srbija! Vlahović ima samo 22 godine, a već daje golove!

Podeli vest

Nemanja Vidić, nekadašnji stub odbrane fudbalske reprezentacije Srbije, pričao je o nacionalnom timu, selektoru Draganu Stojkoviću, Dušanu Vlahoviću, šansama Orlova na Svetskom prvenstvu...

Selektor Dragan Stojković odveo je reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Kataru, a fudbal koji igraju "orlovi" sviđa se i Nemanji Vidiću.

- U dobroj smo poziciji sa jako pozitivnim trenerom Draganom Stojkovićem. Ovo je neka drugačija Srbija. Selektor voli da igra ofanzivno, a igrači mu veruju i cene slobodu koju im daje. Uspeli smo da napravimo neke sjajne rezultate. Pobedili smo Portugal u gostima - kazao je u intervjuu za "Atletik" Nemanja Vidić.

Kaže Nemanja da je grupa u kojoj je Srbija teška, ali da naš tim itekako ima snage da je prođe. Podsećamo, Srbija će u Kataru igrati u G grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. 

- Siguran sam da na ovom turniru možemo da odigramo dobro, ali smo u grupi sa Brazilom i Švajcarskom sa kojima smo bili i prošli put u Rusiji. Srbija je vodila protiv Švajcarske 2018. godine, ali onda su oni postigli pobednički gol u 90. minutu. Grupa je teška, ali mislim da možemo da je prođemo.

Foto: Starsportphoto©

 

Bivši kapiten Junajteda i dodao da je većina igrača ovog tima u najboljim godinama.

- Imamo iskusne igrače koji igraju za neke od najvećih klubova u Evropi. Dušan Tadić je u Ajaksu, Sergej Milinković-Savić u Laciju, Luka Jović u Real Madridu. Mnogi su na vrhuncu karijere, imaju 25-30 godina. Niko ne igra u Srbiji, svi su na višem nivou u Nemačkoj, Španiji, Engleskoj, Italiji ili Francuskoj.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković Piksi

Oduševljen je Dušanom Vlahovićem, koji sa 22 godine dominira u Italiji.

- Dušan Vlahović je sa samo 22 godine potpisao za Juventus. On je jako uzbudljiv napadač za Srbiju i već daje golove za nacionalni tim. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija