• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

22:01

ŠUMARI MORAJU DA ČEKAJU, BORMUT SE VRAĆA U PREMIJER LIGU! Mur UTIŠAO Notingem i ozvaničio PROMOCIJU!

Fudbal

ŠUMARI MORAJU DA ČEKAJU, BORMUT SE VRAĆA U PREMIJER LIGU! Mur UTIŠAO Notingem i ozvaničio PROMOCIJU!

Podeli vest

Fudbaleri Bormuta izborili su promociju u Premijer ligu pošto su u direktnom okršaju sa glavnim konkurentom Notingem Forestom slavili sa 1:0 (0:0)

Kakav dan na Ostrvu! Notingem Forest je pobedom protiv Bormuta u gostima nakon skoro tri decenije mogao da se vrati u Premijer ligu, ali su Trešnjice golom Kifera Mura iz 84. minuta nakon dve godine ponovo u eliti! Četa Skota Parkera je sa nova tri boda obezbedila drugo mesto, dok će Šumari kroz plej-of pokušati da se vrate, gde i pripadaju! 

Veliki broj navijača ispratio je fudbalere Notingema na utakmicu decenije, ali su izabranici Stivena Kupera podlegli pritisku i doživeli šokantan poraz u finišu meča od Bormuta. 

Šumari su odigrali jednu od najslabijih utakmica ove sezone, što su fudbaleri Bormuta uspeli da iskoriste i osvoje čitav plen pred svojim navijačima. Čovek odluke bio je rezervisa Kifer Mur koji je iskoristio grešku odbrane gostiju i overio plasman svog kluba u Premijer ligu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija