• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

18:44

AGRENTINAC MENJA KURS! Dibala krenuo u Inter, skrenuo ka Dortmundu!

Fudbal

AGRENTINAC MENJA KURS! Dibala krenuo u Inter, skrenuo ka Dortmundu!

Podeli vest

Sve se glasnije priča i piše po svetskim medijima da Paulo Dibala ide iz Juventusa već u narednom prelaznom roku, a među nekoliko timova kao potencijalni kupac spominje se i Borusija iz Dortmunda

Izgleda da Inter nije bio dovoljno ambiciozan kada je igrač Juventusa Paulo DIabla u pitanju.

On je interesantan Borusiji iz Dortmunda,  preneo je "Korijere delo Sport". Drugoplasirana ekipa nemačke Bundeslige jedina je do sada poslala konkretnu ponudu na adresu Juventusa.

U Dortmundu Argentinca vide kao odličnu zamenu za Erlinga Halanda, ukoliko Norvežanin ode sa "Signal Iduna parka", a ne bi imali ništa protiv ni da ih upare u napadačkom tandemu. Pominjao se i Luka Jović kao zamena za Halanda, a šta će od svega biti saznaćemo uskoro.

Foto: Reuters

Paulo Dibala

Tim iz Torina izvesno više ne računa na Dibalu, iako se pokazao kao jedan od igrača na kojeg i te kako može da se računa, čak i ove sezone, na kraju koje mu ističe ugovor. Pričalo se da je već potpisao predugovor sa Interom, ali je njegov menadžer odbacio te tvrdnje.

 

Ove sezone je Argentinac u Seriji A odigrao 26 utakmica, u kojima je postigao devet golova i dodao  još pet asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija