• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

07:00

DAL' JE MOGUĆE? Mitrović je GOSPODAR ČEMPIONŠIPA, ali je tek na OVOM mestu po primanjima!

Tanjug/AP

Fudbal

DAL' JE MOGUĆE? Mitrović je GOSPODAR ČEMPIONŠIPA, ali je tek na OVOM mestu po primanjima!

Podeli vest

Ni činjenica da je sezonu završio sa istorijskim rekordom u Drugoj ligi Engleske, nije bila dovoljna da najbolji strelac Fulama bude na čelu igrača sa najvećim platama

Napadač Orlova na godišnjem nivou zarađuje oko 4.000.000 evra u Londonu, ali i pored toga nije najplaćeniji u Čempionšipu.

Prema pisanju engleskih medija, Mitrović, koji je na 44 meča postigao neverovatna 43 gola i najviše doprineo ekspresnom povratku Kotidžera u elitu, zarađuje 71.000 evra nedeljno.

Najplaćeniji fudbaler Druge lige Engleske je fudbaler Čelsija Deni Drinkvoter koji igra na pozajmici u Redingu, sa nedeljnom zaradom od 118.000 evra, iako već pet godina igra na raznim pozajmicama. On je branio boje Barnlija, Aston Vile i turske Kasimpaše, ali na Stamford Bridžu nikada nije dobio priliku.

Iza Drinkvotera je njegov saigrač iz Redinga Baba Rahman, još jedan prvotimac Plavaca, koji je takođe na pozajmici u bivšem klubu Veljka Paunovića. Rahman nedeljno dobija 100.000 evra, a ugovor sa ekipom iz Londona veže ga od 2015. godine.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović na proslavi ulaska u Premijer ligu

Na trećem mestu nalazi se saigrač našeg Aleksandra Mitrovića, Žan-Mišel Seri koji u Fulamu ima sedmičnu platu u visini od 77.000 evra. Istu platu ima i četvrtoplasirani Natanijel Filip iz Bornmuta, inače, fudbaler Liverpula na pozajmici u taboru Trešnjica.

Najbolji strelac selekcije Srbije je, međutim, na listi ispred Bena Dejvisa (Šefild junajted, 71.000 evra), Džoa Alena (Stouk, 68.000), Džefersona Lerme (Bornmut, 65.000), Dejvida Bruksa (Bornmut, 65.000) i Natanijela Čalobe (Fulam, 60.000 evra).

Top pet najplaćenijih

Deni Drinkvoter (Reding) 118.000

Baba Rahman (Reding) 100.000

Žan-Mišel Seri (Fulam) 77.000

Natanijel Filips (Bornmut) 77.000

Aleksandar Mitrović (Fulam) 71.000


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija