• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2022

14:37

UZNEMIRUJUĆE! Ibrahimovića ubadaju špricem u koleno... (VIDEO)

REUTERS/Alessandro Garofalo

Fudbal

UZNEMIRUJUĆE! Ibrahimovića ubadaju špricem u koleno... (VIDEO)

Podeli vest

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović objavio je na Instagramu jeziv snimak

Zlatan Ibrahimović  mesecima prolazio kroz težak period, ali je uspeo da izdrži velike napore i sa Milanom dođe do titule u Seriji A. Po završetku sezone u Italiji objavljeno je da će Ibrahimović morati na operaciju, koja će ga od terena odvojiti 7-8 meseci.

U 41. godini  nosio sa s teškom povredom kolena.  Zlatan je otkrio da su mu jednom nedeljno izvlačili tečnost iz kolena, a objavio je i video terapije.

 

 

 

Pražnjenje kolena jednom nedeljno tokom šest meseci - napisao je Ibrahimović uz objavljen snimak.

Ibrahimović je ove sezone ispunio veliku želju, podigao je trofej namenjen prvaku Italije, ali je sada veliko pitanje da li će i gde nastaviti karijeru. 

Zlatan je u karijeri, osim za Milan, igrao i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija