• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

10:56

KRALJ CIGANA ISPROZIVAO RONALDA! Ovo mu Kristijano neće ZABORAVITI!

printscreen

Fudbal

KRALJ CIGANA ISPROZIVAO RONALDA! Ovo mu Kristijano neće ZABORAVITI!

Podeli vest

Dvostuki šampion teške kategorije Tajson Fjuri poznat je u svetu kao veliki navijač Mančester junajteda

Kralj Cigana, ipak, ne može da preboli što je klub sa Old Traforda imao očajnu sezonu u Premijer ligi.

Crveni đavoli nisu uspeli da izbore plasman u Ligu šampiona, što je posebno razočaralo Fjurija, koji nije štedeo reči kritike na račun prve zvezde engleskog velikana Kristijana Ronalda.

- Dobra vest je da Ronaldo ostaje, ali evo teorije: kada ga nije bilo pretprošle godine, Mančester junajted je završio drugi u Premijer ligi, a onda smo imali Ronalda i završili smo šest - priča Fjuri i dodaje:

- Ljudi će reći "ali da on nije postigao 20 golova, prošlu sezonu bismo završili mnogo niže“, ali to se nije desilo prošle sezone bez njega kada smo bili drugi. Kada imate superzvezdu kao što je Ronaldo, svi očekuju da on postigne golove - a da nije bio tu, sami bi davali golove, kao prošle sezone. Ne kažem da je Ronaldo loš za nas, on je velika prednost, ali ponekad sa zvezdom mladi igrači padaju u senku, nemaju priliku da zablistaju, jer je "veliki Ronaldo na terenu“ - istakao je Fjuri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija