• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

12:01

NISU DOBRE VESTI! Oglasio se klub napadača koji je na meti Zvezde!

printscreen

Fudbal

NISU DOBRE VESTI! Oglasio se klub napadača koji je na meti Zvezde!

Podeli vest

Crvena zvezda je navodno blizu angažovanja mladog fudbalera iz Rumunije koji ima i srpski pasoš, Jovana Makrovića, ali njegov klub to negira

Mihai Rotaru, prvi čovek rumunske Univerzitatee iz Krajove, demantovao je vest da će napadač  Jovan Marković preći u Crvenu zvezdu!

Navodno se napadač dogovorio sa Zvedom i trebalo bi da potpiše višegodišnji ugovor, a šampion Srbije će za njega platiti milion evra.

- Marković neće napustiti klub sada. A zar stvarno mislite da ćemo ga dati za milion evra - poručio je Rotaru za rumunski "GSP."

Isti porta prenosi i reči potpredsednika kluba Marsela Popeskua.

- Interes Zvezde je opravdan, ali ima i drugih klubova koji su zainteresovani da ga dovedu.

Marković ima 21 godinu u celu ovu sezonu bi bio bonus igrač. Debitovao je za reprezentaciju Rumunije, iako je rođen u Beogradu. Za sadašnji klub dao je 13 golova prošle sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija