• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

21:45 >> 21:51

STRAŠNE SCENE U PRIŠTINI... Šitpari RASCEPALI zastavu CRNE GORE i poručili im "VI STE SLEDEĆI"! (FOTO)

printscreen

Fudbal

STRAŠNE SCENE U PRIŠTINI... Šitpari RASCEPALI zastavu CRNE GORE i poručili im "VI STE SLEDEĆI"! (FOTO)

Podeli vest

Početak meča između Lapija i Budućnosti ostao je u senci velikog skandala huligana iz južne srpske pokrajine

Lapi je klub iz Podujeva, ali zbog loših uslova na stadionu svoje mečeve igra u Prištini. Najavljeno je da će stadion "Fadilj Vokri" biti krcat, ali malo ko je očekivao skandal koji se dogodio na početku utakmice. 

Na tribinama stadiona našao se transparent sa slikom "razjedinjene" teritorije Crne Gore uz natpis "Vi ste sledeći", a sem toga bilo je i mnogo simbola terorističke organizacije OVK. 

 

 

Podgoričani su u prvoj utakmici slavili sa 2:0, dok je trenutni rezultat duela u Prištini 2:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Albaniju su oformili jevrei iz beča I budimpešte 1912e I celo vreme su im oni glavni mentori od tih nekoliko potpuno različitih šiptarskih plemena koi nisu imali ni zajednički jezik jevrei su osmislili gramatiku i zastavu! Broz tito je naseljavao albance na kim I branio srbima povratak a tito2 soros organizovao je bombardovanje srbije 1999e i otcepljenje !Milo je mason a oni su tajna globalna jevrejska vojska u ovom slučaju on je pod direktnom tito2 soros komandom pa siptari agresivno nastupaju pod komandom jevreja I prema crnogorcima!

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija