• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

15.07.2022

08:23

ZVEZDA MOŽE OPET NA ŠERIF! Milijaš optimista: Povlašćeni smo, a takvu šansu NEĆEMO PROKOCKATI!

Starsportphoto

Fudbal

ZVEZDA MOŽE OPET NA ŠERIF! Milijaš optimista: Povlašćeni smo, a takvu šansu NEĆEMO PROKOCKATI!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde bi u 3. kolu kvalifikacija za protivnika mogli da dobiju moldavsku ekipu, koja ih je eliminisala iz elitnog takmičenja prošle sezone ! Koga god da izvučemo, favoriti smo, kažu na "Marakani"

Crvena zvezda opet može na Šerif u Evropi! Fudbaleri crveno-belih dobiće u ponedeljak rivala za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a jedan od potencijalnih protivnika mogao bi da im bude moldavski tim, koji ih je izbacio iz elitnog takmičenja prošle sezone u istoj rundi.

Foto: Starsportphoto©

 


Srpski šampion nalazi se u grupi povlašćenih ekipa i prvi meč igraće 2. ili 3. avgusta, odnosno revanš sedam dana kasnije. Jedini nepovlašćeni potencijalni rival koji se priključuje u toj fazi je kiparski Apolon.

Svi ostali moraće najpre da odigraju dvomeč 2. kola. Potencijalni rivali Zvezde, osim Apolona, biće pobednici iz dvomeča: Ludogorec - Šamrok, Šerif - Maribor, Pjunik - Didelanž, Bode - Linfild i Ferencvaroš - Slovan Bratislava.

Foto: Starsportphoto

 

Biće još bolji

Pomoćni trener u stručnom štabu Nenad Milijaš i sportski direktor Mitar Mrkela kažu da je Zvezda favorit, ma ko joj bio rival. Prema Milijaševim rečima, svi u klubu razmišljaju o Ligi šampiona.

Optimista

Povlašćeni smo, dva dvomeča nas dele od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona i takvu šansu nećemo prokockati
Nenad Milijaš, pomoćni trener

 

- Ovo je situacija u kojoj u potpunosti zavisimo od sebe. Povlašćeni smo, dva dvomeča nas dele od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona i takvu šansu nećemo prokockati. Imamo dobar tim, lepo smo uigrani, a bićemo još bolji, tako da ne bežimo od uloge favorita, koga god da izvučemo. Važno je da mi budemo na visokom nivou, pa neće biti potrebe da preterano razmišljamo o protivniku - kaže Milijaš.

Prisetio se nekadašnji fudbaler Zvezde i Šerifa, ali ne pridaje mu poseban značaj u odnosu na ostale potencijalne rivale.

Foto: Starsportphoto

 


- Poštujem sve rivale, ima tu solidnih klubova. U prošlosti smo, na primer, imali problema sa Ludogorecom, zatim dobro pamtimo onu eliminaciju od Šerifa. Ferencvaroš je jak, Apolon takođe, recimo da su oni među najjačim timovima. Ipak, uz dužno poštovanje prema svima, Zvezda će se pitati - jasan je Milijaš.

Bez posebnih želja

Njegovo mišljenje deli i Mrkela, koji ne voli unapred da razmišlja o protivnicima, već želi konkretno da se bavi njima kad ih dobije.

- Nikad se nisam bavio žrebom dok ne izvučemo protivnika, niti sam imao posebnih želja. Tek kad saznamo ko nam je rival, pripremaćemo se za te utakmice. Naravno, ima tu jačih i slabijih ekipa, neke bi nam možda odgovarale više, neke manje, ali nema svrhe razmišljati sada o tome. Koga god da dobijemo, Crvena zvezda će u tom dvomeču ići na pobede. Uvek idemo da pobedimo, pa ne vidim zbog čega bi sad bilo drugačije - zaključuje Mrkela.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija