• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

21:55

SIVIĆ PORUČIO SA MALTE: Nismo imali ovakav dogovor za Mitrovića!

Starsportphoto

Fudbal

SIVIĆ PORUČIO SA MALTE: Nismo imali ovakav dogovor za Mitrovića!

Podeli vest

Ekipa Radničkog iz Niša stigla je na Maltu i odradila trening, a Nišlijama će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije u četvrtak (19.00) rival biti Gzira. O predstojećem meču, ali i odlasku najboljeg igrača Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, pričao je trener Tomislav Sivić

Trener niškog kluba Tomislav Sivić izneo je prve utiske po dolasku na Maltu i tom prilikom se posebno zahvalio upravi Radničkog što je njegovoj ekipi obezbedila da na tlu rivala provede dan više kako bi se privikla na ovdašnje uslove.

Foto: Starsportphoto©

 

- Zahvalan sam upravi što nam je obezbedila da dođemo dva dana ranije, jer bi bilo baš problematično da smo došli dan pred utakmicu. Sve je drugačije ovde, vlažnost vazduha, toplota, pritom smo krenuli u pet ujutru, tako da smo ovaj trening iskoristili da isteramo umor od puta i da se osvežimo i da u četvrtak budemo na najvišem mogućem nivou! Spremili smo se kao za svaku utakmicu. Imaju devetoricu stranaca, igraju 5-3-2, na kontre i polukontre. Imaju dvojicu napadača koji ostaju sami sa protivničkim štoperima i to može da bude opasnost. Moramo da budemo pametni, da iskoristimo njihove slabosti. Imaju par odličnih igrača, radi se o ekipi koja je namučila Slovan iz Bratislave, koja je pobedila Hajduk pre nekoliko godina...

Foto: Starsportphoto©

 

Problem i udarac za Radnički predstavlja odlazak jednog od najboljih igrača ekipe Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, i to samo dan pred dolazak na Maltu, što prema rečima Sivića nije bio dogovor.

- Kada na sve faktore dodamo odlazak Mitrovića, čemu se nismo nadali i nismo imali takav dogovor, da ode pre nego što završimo takmičenje u Evropi, ali i povredu Dimića, to su dodatni razlozi da budemo još pripravniji i ozbiljniji. Najviše od svega će nam posao otežavati veštačka podloga, jer to je potpuno drugi sport. Nismo imali priliku danas da je osetimo, tek ćemo sutra... Šta je, tu je, to nam je donela situacija kojoj moramo da se prilagodimo, imamo jedan jedini cilj, a to je prolaz u treće kolo i tu se sva priča završava... zaključuje Sivić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija