• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

11:40

MEGAPREOKRET! Izgledalo je da Kostić OSTAJE u Frankfurtu, ali se UMEŠAO još jedan klub! Ajntraht dobio OZBILJNU PONUDU za Srbina!

Tanjug

Fudbal

MEGAPREOKRET! Izgledalo je da Kostić OSTAJE u Frankfurtu, ali se UMEŠAO još jedan klub! Ajntraht dobio OZBILJNU PONUDU za Srbina!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Filip Kostić nije postigao dogovor sa čelnicima Juventusa oko prelaska u Torino, pa se činilo da će ostati u bundesligašu

Iako je član Orlova, navodno, postigao dogovor sa Starom damom i čekalo se samo da parafira, ali kako je vreme odmicalo bilo je evidentno da se ovaj transfer neće realizovati.

U međuvremenu, Juve je angažovao Anhela di Mariju, pa je dolazak Argentinca zaključao Kostićev dolazak. Čelnici Ajntrahta su trljali ruke, zadovoljni što će reprezentativac Srbije ostati u Frankfurtu i potpisati novi ugovor, uz daleko bolje uslovie.

A onda, iz vedra neba, desio se novi preokret! Naime, Vest Hem je poslao ponudu Ajntrahtu za kupovinu Filipa Kostića! Kako prenosi Gardijan, ponuda je upućena u Frankfurt, ali misterija je koliko miliona evra Čekićari nude.

Srbina u timu želi menadžer Vest Hema Dejvis Mojes, koji insistirao na njegovom dovođenju, pošto je Kragujevčanin ostavio jak utisak u prošlosezonskom dvomeču u polufinalu Lige Evrope. 

U prvom trenutku, klub sa Apton parka je hteo levog beka Hofenhajma Davida Rauma, ali je nemački klub zacepio sumu od 30.000.000 evra za obeštećenje, što je za Vest Hem enormna cifra. Kostićeva cena bi trebalo da bude manja, pošto mu ugovor sa Ajntrahtom ističe sledećeg leta. Navodno, Nemci su od Juventusa tražili deset miliona evra manje od Raumove cifre.

Ipak, poslednje informacije iz Frankfurta, od pre deset dana, najavljivale su da je Filip pristao da produži ugovor sa bundesligašem na još tri godine, tokom kojih bi zaradio 15.000.000 evra, ali bruto.

Ostaje nedoumica da li je Vest Hem dovoljno primamljiva opcija za Filipa Kostića. Premijer liga je najveći izazov, ali će Ajntraht ove sezone igrati u Ligi šampiona, što predstavlja "zicer" krilnom reprezentativcu Srbije da se oproba u elitnom evropskom rangu.

Nasuprot tome, Čekićari su u prethodnom izdanju engleskog prvenstva izborili učešće Ligi konferencije, što bi bio korak unazad za Kostića, u odnosu na podvig kluba iz Frankfurta, kada je u prošloj sezoni podigao pehar drugog po jačini takmičenja UEFA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija