• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

19:54

ŠTA LI ĆE NOLE DA KAŽE NA VLAHOVIĆEVO UMEĆE?! Fudbaler Juvea briljira sa teniskim lopticama! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŠTA LI ĆE NOLE DA KAŽE NA VLAHOVIĆEVO UMEĆE?! Fudbaler Juvea briljira sa teniskim lopticama! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović trenirao je sa teniskim lopticama i po ko zna koji put oduševio! Fudbaler Juventusa je nedavno rekao da smatra da niko ne može da se poredi sa Novakom Đokovićem, a šta će Nole reći kada vidi umeće mladOg asa, saznaćemo

Nedavno je napadač Juventusa Dušan Vlahović govorio  za italijanske medije o brojnim temama, a među njima našlo se i ime Novaka Đokovića.

Ipak, srpski reprezentativac nije bio raspoložen da se poredi sa najboljim teniserom svih vremena, ali ističe da su se čuli kada je "Duci" potpisao za Staru damu. 

Interesantan trening imao je ovog utorka Vlahović, a zadatak je bio "prijem" teniske loptice. 

 

 

 

Srpski as je pokazao zavidno umeće i dokazao da mu ne odgovara samo fudbalska lopta! Ipak, poznat kao perfekcionista, na Vlahovićevom licu se jasno videlo nezadovoljstvo zbog nekoliko promašaja. Upravo zbog toga što teži savršenstvu, Dušan je jeadn od najboljih mladih napadača sveta.

Sa druge strane i Nole je nebrojeno puta dokazao da je odličan u mnogim sportovima, pa i u fudbalu! Možda će se ponovo čuti, a do tada uživaćemo u majstorijama dve igračine! Svetski, a naši...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija