• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

22:00 >> 21:06

NIŠLIJE U VELIKOM PROBLEMU! Pola tima van STROJA! Sivić ODGOVORIO ekspertima!

Starsportphoto

Fudbal

NIŠLIJE U VELIKOM PROBLEMU! Pola tima van STROJA! Sivić ODGOVORIO ekspertima!

Podeli vest

Radnički gostuje u Lučanima ekipi Mladosti, u petom kolu Superlige Srbije (subota, 21), a trener Nišlija Tomislav Sivić suočio se sa velikim kadrovskim problemima

Veliki broj igrača kluba sa "Čaira" nalazi se van stroja, što posebno brine iskusnog stručnjaka.

- Zaista je neverovatno sa čime se sve suočavamo. Konkretno, za Lučane, nema Savića, Marjanovića i Tomića, sve zbog povreda. Nema Pejovića i Gakua zbog crvenih kartona. Sada se pojavio i Škrbić, ali još je daleko njegov povratak na teren - rekao je Sivić i nastavio u dahu:

- Imam igrače pred sobom, a zapravo ih nemam, ne mogu na njih da računam.

Prema njegovim rečima, kod nekoliko igrača Radničkog se "pojavila nekakva alergija", a oba tima ovaj meč dočekuju sa jednim osvojenim bodom, s tim da Nišlije imaju utakmicu manje.

- Uprkos svim pobrojanim problemima, iza sebe imamo kvalitetnu radnu nedelju. Dobro smo trenirali, ali i mnogo pričali. Treba biti jak kad je najteže, treba se podići u ovakvoj situaciji. Niko nam tu ne može pomoći, osim mi sami sebi na terenu, dobrom igrom i pozitivnim rezultatom - kaže Tomislav Sivić.

Govoreći o narednom protivniku, on je naveo da je naveo da je Mladost iskusna ekipa koja se "malo podmladila sa nekolicinom ekstra talenata".

Foto: Starsportphoto

fudbaleri Radničkog

- Dobro su igrali i protiv Zvezde i protiv Kolubare, iako su oba meča izgubili. Svesni smo onog što nas čeka. Daćemo sve od sebe, samo je pitanje koliko ćemo imati prostora za rotacije da iznesemo utakmicu do kraja.

Radnički je u kvalifikacijama za Ligu konferencija eliminisan od Gzire posle produžetaka, a klub sa Malte je potom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija odigrao 0:0 sa Volfsbergerom u Austriji. Pojedini stručnjaci su ocenili da su Nišlije ispale od "konobara i kuvara".

- U Srbiji ste uvek imali stručnih konsultanata, koji se, posle utakmica kao što je bila ova naša sa Gzirom, jave sa svojom ekspertizom, koja je, naravno, uvek negativna. Pokazalo se da to baš nisu 'konobari i kuvari" - objasnio je Sivić i podvukao:

- Četiri - pet igrača Gzire bili bi pojačanja za 90 odsto naših superligaša. Ne bih da polemišem sa 'ekspertima', svako ima pravo da iznese svoje svoje mišljenje. Mada, jedan gospodin koji je komentarisao naš poraz od Gzire je poput onih ljudi koji odu u kafanu i naruče jednu veselu pesmu od Tome Zdravkovića. Otprilike tako i od njega možete čuti nešto pozitivno - istakao je Tomislav Sivić, trener niškog superligaša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija