• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2022

09:17

ZA NJEGA NEMA ZIME! Legendarni as OVOM fudbaleru OBEĆAO odlazak na SP! A, nije Mesi!

Fudbal

ZA NJEGA NEMA ZIME! Legendarni as OVOM fudbaleru OBEĆAO odlazak na SP! A, nije Mesi!

Podeli vest

Proslavljeni reprezentativac Argentine Valter Samjuel dao je reč da će napadač Rome Paulo Dibala biti učesnik najveće fudbalske smotre u Kataru

Posle dolaska u Romu kod trenera Žozea Murinja, bivši napadač Juventusa Paulo Dibala se nada da će ponovo postati deo nacionalnog tima i ubediti selektora Gaučosa Lionela Skalonija da može da računa na njega na predstojećem Mundijalu.

Kako prenosi "Korijere delo Sport", nedavna poseta Valtera Samjuela Trigoriji takođe je poslužila kao prilika da se Skalonijev pomoćnik sastane sa Dibalom.

Semjuel je navodno obećao Dibali mesto na spisku poziva za Svetsko prvenstvo u Kataru ove godine, jer će stručni štab Argentine nastaviti da prati napredak najzvučnijeg pojačanja Murinjove ekipe, posle mučne sezone u Juventusu.

Foto: Reuters

Valter Samjuel

U međuvremenu, italijanski list piše da se Dibala sprema da se preseli u novu vilu u Rimu, nakon što je prošli mesec proveo u hotelu. Argentinac je sve zadovoljniji i uvereniji da nije pogrešio što se preselio u redove Vučice, kao slobodan igrač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija