• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

14:02

SA ZVEZDOM U LIGI ŠAMPIONA, A SADA U SEGUNDI! Petrović BEŽI iz Granade i seli se u ITALIJU!?

Starsportphoto

Fudbal

SA ZVEZDOM U LIGI ŠAMPIONA, A SADA U SEGUNDI! Petrović BEŽI iz Granade i seli se u ITALIJU!?

Podeli vest

Srpski vezista Njegoš Petrović nalazi se na radaru Kremonezea

Tek je šest meseci prošlo od kako je Njegoš Petrović dres Crvene zvezde zamenio Granadinim, ali bi srpski vezista nakon samo pola godine mogao da napusti Španiju. Kako prenose italijanski mediji trener Kremonezea Masimilijano Alvini želi Petrovića već sledećeg vikenda u svom timu. 

Novajlija u Seriji A slabo je počeo novu sezonu, te Alvini želi da dodatno pojača tim. Na meti je napadač Rome Feliks Afena Đan, a pored reprezenetativca Gane u Lombardiju bi mogao i Njegoš Petrović. 

Foto: Starsportphoto

Srpski fudbaler je 29. januara iz Crvene zvezde prešao u Granadu, ali je klub iz Andaluzije ispao iz Primere. Petrović je bio starter na početku nove sezone u obe utakmice u Segundi, ipak, jasno je da su njegove ambicije daleko veće od nastupa u drugoj ligi. 

Petrović ima 23 godine i bivši je mladi reprezentativac Srbije. Ponikao je u Radu gde je nakon nekoliko odličnih sezona upao u oko Crvenoj zvezdi. Za crveno-bele je u dve i po sezone odigrao 87 utakmica i dao je tri gola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija