• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2022

11:26

SAN IZ KOG NE ŽELIM DA SE BUDIM! Modrić NEMA NAMERU da stane!

REUTERS/Lee Smith

Fudbal

SAN IZ KOG NE ŽELIM DA SE BUDIM! Modrić NEMA NAMERU da stane!

Podeli vest

Hrvatski fudbaler Luka Modrić na današnji dan pre deset godina potpisao je ugovor sa Real Madridom

Prošla je decenija od kako je Real Madrid istresao 35.000.000 evra Totenhemu za Luku Modrića. Sve posle toga je istorija, istorija koja se i dalje piše, a po svemu sudeći hrvatski vezista nema nameru da prekida! 

Povodom desetogodišnjice igranja za Real Madrid, Luka Modrić bio je gost španskog "As-a" za koji je govorio o deceniji provedenoj u Kraljevskom klubu. 

- Potpisivanje za Real Madrid bila mi je jedna od najboljih odluka u životu. Igranje ovde je kao san iz kog još ne želim da se probudim - rekao je Luka Modrić za španski "As". 

Foto: reuters

Luka Modrić će kroz nekoliko dana napuniti 37 godina, tokom prethodne decenije odigrao je 439 utakmica za Real Madrid, postigao 32 gola i upisao 73 aisistencije. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih fudbalera svih vremena, a uspesi koje je ređao potvrđuju tu teoriju. 

Od dolaska u Real Madrid Luka Modrić osvojio je 21 trofej, od toga čak pet titula u Ligi šampiona i tri itule prvaka Španije. Za reprezentaciju Hrvatske Modrić je odigrao rekordne 152 utakmice i postigao 22 gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija