• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

23:55

MURINJO TRAŽI OD LIONELA VINO ZBOG DIBALE! Imaćeš VRHUNSKOG napadača za Mundijal!

Reuters/printscreen

Fudbal

MURINJO TRAŽI OD LIONELA VINO ZBOG DIBALE! Imaćeš VRHUNSKOG napadača za Mundijal!

Podeli vest

Žoze Murinjo, trener Rome, pohvalio je napadača argentinske reprezentacije Paula Dibalu posle meča protiv Monce i zamolio selektora Argentine Lionela Skalonija za vino jer će za Svetsko prvenstvo u Kataru „imati vrhunskog napadača“

Iako početak Mundijala nije toliko blizu, navijače širom sveta je odavno počela da trese fudbalska groznica pred spektakl u Kataru! Nije ni Žoze Murinjo imun na dešavanja uoči Mundijala, pa je rešio da se obrati kolegi koji sedi na klupi Argentine!

Dibala je bio strelac dva od tri gola u pobedi Rome protiv Monce, a portugalski trener koji je učinio nemoguće da ga ubaci u redove svog tima, uživa u igri Argentinca!

Murinjo, sa kojim je Roma dospela na lidersku poziciju Serije A, vrši pritisak na Skalonija, da njegov pulen dospe na konačnu listu za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, koje će početi nešto više od 80 dana.

Foto: printscreen

 


 

Murinjo se našalio na ovu temu na konferenciji za novinare, ostavljajući Skalonija poruku i čak se usudio da ga zamoli za bocu vina za veliki trenutak Argentinca!

- Prošle godine, kada je Juventus igrao ovde protiv nas i kada je zamenjen, rekao sam mu 'baš si dobar'. Sada sam mu rekao isto i smejali smo se razmišljajući kako su se stvari promenile od tada -  rekao je Portugalac i dodao:

Foto: reuters

 

- Dibala dolazi iz teške godine zbog povreda, ali napreduje. Jedva čeka Svetsko prvenstvo. Možda će ovoga puta Skaloni morati da nam pošalje nekoliko flaša vina jer će imati vrhunskog igrača na raspolaganju - zaključio je u svom stilu Murinjo! 

Inače, na prvoj poziciji FIFA rang liste je Brazil, a iza njega su redom Belgija, Argentina, Francuska, Engleska, Španija, Italija, Holandija, Portugal i Danska, a Argentinci su svakako jedni od favorita!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija