• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

14:11

INFORMER SAZNAJE! Nastasić dolazi u Majorku bez obeštećenja, EVO KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI  NAŠ DEFANZIVAC!

Twitter/FSS

Fudbal

INFORMER SAZNAJE! Nastasić dolazi u Majorku bez obeštećenja, EVO KOLIKO ĆE ZARAĐIVATI NAŠ DEFANZIVAC!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Matija Nastastić potpisaće dvogodišnji ugovor sa Majorkom

Naš defanzivac nije bio bitna karika u planovima trenera Fiorentine Vinćenca Italijana, tako da je odlučio da promeni sredinu.

On u Majorku odlazi bez obeštećenja. Potpisaće dvogodišnji ugovor, njegova će iznositi dva milion po sezoni, saznaje Informer.

Foto: printscreen

Matija Nastasić

Takoće se pridružiti kolegi iz reprezentacije Predragu Rajkoviću koji je letos potpisao ugovor sa Majorkom.

Matija Nastasić je karijeru počeo u Partizanu, zatim je igrao za Fiorentinu, Mančester siti i Šalke. On se prošle godine vratio tim iz Firence, ali sada ga napušta. Za reprezentaciju Srbije nastupio je 34 puta, a na nekoliko utakmica je bio i kapiten.

Ovo će našem iskusnom igraču svakako dobro doći da bude što spremiji za Svetsko prvenstvo u Kataru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija