• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

09:08

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Snežana Borjan u nikad provokativnijoj haljini! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Snežana Borjan u nikad provokativnijoj haljini! (VIDEO)

Podeli vest

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, izdominirala je na proslavi 30. rođendana Marka Gobeljića

Snežana je naravno bila u centru pažnje, sve je zasenila u provokativnoj haljini. Bila je među najveselijima, podizala je atmosferu na proslavi jubilarnog rođendana fudbalera šampiona Srbije.

Pogledajte snimak koji je Snežana Borjan podelila na Instagramu. I Tea Katai je bila u elementu.

Gobeljiću je rođendan na kraju čestitala i njegova supruga Katarina Grujić, koja se u jednom momentu i latila mikrofona. 

Na proslavi je bila i Iva, supruga kapitena Partizana Slobodana Uroševića, koja je dobra prijateljica Snežane Borjan, čiji je snimak i sama podelila na Instagram.

Foto: Starsportphoto

Marko Gobeljić

Posle slavlja sledi priprema za meč u Evropi. Trabzon u četvrtak igra protiv Crvene zvezde u Turskoj, od 18.45 časova. Domaćin je u prvoj utakmici Lige Evrope izgubio na gostovanju 2:3 protiv Ferencvaroša.

Zvezda je na "Marakani" poražena od  Monaka golom iz penala 0:1. Prvak Srbije duel u Evropi čeka posle pobede u Superligi. Šampion Srbije je  u Novom Pazaru slavio pogotkom Aleksandra Pešića u finišu. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Second hand

pre 1 godinu

Kurave i fudbaleri, idu jedno sa drugim...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija