• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2022

13:46

VREĐAO I PSOVAO ZVEZDU, A SADA MU PROPAO TRANSFER U AZERBEJDŽAN! Srbin se mešao u politiku, pa izvisio za novi ugovor!

Fudbal

VREĐAO I PSOVAO ZVEZDU, A SADA MU PROPAO TRANSFER U AZERBEJDŽAN! Srbin se mešao u politiku, pa izvisio za novi ugovor!

Podeli vest

Crvena zvezda se 2020. godine četvrtu godinu zaredom domogla grupne faze nekog od evropskih takmičenja, pošto je u plej-ofu za Ligu Evrope pobedila Ararat iz Jermenije 2:1 u Nikoziji. Tada je u centru pažnje bio sprski golman Stefan Čupić, koji je branio za rivala srpskog šampiona

Nakon što je Stefan Čupić bio u žiži zbog meša protiv Crvene zvezde, dok je branio za Ararat iz Jermenije, on je navodno ostao bez novog transfera jer je prema mišljenju azerbejdžanskih vlasti izražavao podršku Jermeniji tokom ratnih sukoba oko Nagorno-Karabaha.

Foto: Starsportphoto

 

Srbin je u Jermeniji branio za Ararat u periodu od 2019. do 2021. godine, a pred meč protiv Zvezde počeo sukob između Jermenije i Azerbejdžana oko Nagorno-Karabaha, oko čije se teritorije Jermeni i Azeri spore već više od 100 godina. On kaže da on nigde na društvenim mrežama nije iskazivao nikakve političke objave, a da mu viza nije odobrena samo zato što je igrao u Jermeniji.

Foto: Starsportphoto

 

- Od mog dolaska u Azerbejdžan nema ništa jer mi nisu odobrili vizu za ulazak u zemlju. Na mom profilu na društvenim mrežama nećete videti nikakve političke objave zato što ih i nema. Viza mi nije odobrena samo zato što sam igrao u Jermeniji. Na kraju svega, neću moći da dođem u Azerbejdžan - rekao je Čupić u razgovoru za azerbejdžanske medije.

Podsetimo, Čupić se na društvenim mrežama javno deklasirao kao veliki navijač Partizana, kako kaže, isključivo košarkaškog kluba, dok u fudbalu navija za OFK Beograd. Inače je na društvenim mrežama objavljivao i uvrede na račun Zvezde, a snimljen je i kako psuje tokom meča sa Zvezdom kada je branio za Ararat


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija