• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

13:20

PIT BUL POLUDEO! Fudbaler IZNERVIRAO Gatuza! Usledio je IZLIV BESA, nastradao je FRIŽIDER! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

PIT BUL POLUDEO! Fudbaler IZNERVIRAO Gatuza! Usledio je IZLIV BESA, nastradao je FRIŽIDER! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Valensije pobedili su Osasunu na gostovanju rezultatom 2:1, u meču 8. kola španske La lige, a utakmicu je obeležio nesvakidašnji detalj

U ovom susretu viđeno je dosta bure, pa je sudija podelio čak tri crvena kartona, dok su promašena dva penala, a utešni gol za tim iz Pamplone dao je bivši igrač Partizana Darko Brašanac.

Ispade je imao i trener Slepih miševa Đenaro Gatuzo, koji je bio ogorčen na svog učenika.

Gosti su poveli u 28. minutu preko Džastina Klajverta, koji je pogodio na asistenciju Edinsona Kavanija, da bi samo sedam minuta kasnije, Đenaro Gatuzo zaradio žuti karton pored terena.

U drugom poluvremenu, na isteku 54. minuta Muktar Dijakabi je udvostručio prednost Slepih miševa, pa je izgledalo da će Valensija rutinski doći do novih bodova.

Ipak, Osasuna je samo 180 sekundi kasnije mogla da smanji iz penala, posle kog Kristijano Avila nije bio precizan.

Zatim je Valensija imala priliku sve da reši, jer je Unaj Garsija zaradio isključenje u 69. minutu zbog skrivljenog penala, ali je Edinson Kavani promašio najstrožu kaznu.

U poslednjih osam minuta susreta nastala je prava "ludnica". Najpre je Dijakabi, strelac drugog gola, dobio žuti karton zbog protesta u 84. minutu, Gatuzo ga je iz igre izveo dva minuta kasnije, kako bi sprečio dobijanje crvenog kartona.

Fudbaler je, međutim, nastavio da dobacuje sudijama, pa je zaradio i drugu javnu opomenu, koja ga je koštala isključenja. Njegov potez je žestoko iznervirao Đenara Gatuza, popularni "Pit bul" je i šutnuo frižider na klupi.

Do kraja meča Osasuna je postigla gol preko Brašanca u trećem minutu sudijske nadoknade, dok je u šestom minutu zaostalog vremena Penja iz tabora domaće ekipe zaradio crveni karton.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija