• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

10.10.2022

16:10

FRKA U BAJERNU! Otkriven PETI SLUČAJ korone! Propušta meč Lige šampiona!

REUTERS/Andreas Gebert

Fudbal

FRKA U BAJERNU! Otkriven PETI SLUČAJ korone! Propušta meč Lige šampiona!

Podeli vest

Nemački fudbaler i igrač minhenskog Bajerna pozitivan je na korona virus, saopštio je klub iz Minhena

Džamal Musijala neće igrati meč četvrtog kola Lige šampiona, u kom Bajern u sredu gostuje Plzenu.

- Musijala je bio pozitivan na korona virus. On se nalazi u kućnoj izolaciji - stoji u saopštenju desetostrukog uzastopnog šampina Bundeslige.

On je peti igrač Bajerna koji je od sredine septembra bio pozitivan na korona virus. Pre njega, pozitivni na testiranju bili su kapiten i golman Manuel Nojer, potom Leon Gorecka, Džošua Kimih i Tomas Miler.

U Bavarskoj, karantin može biti ukinut posle pet dana, ako je osoba koja je bila pozitivna u poslednjih 48 sati bila bez siptoma.

 

 

I dalje je neizvestan Musijalov nastup protiv Frajburga u Bundesligi, koji je na programu u nedelju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija