• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

13:26

ITALIJANI PLJUJU VLAHOVIĆA! Sada DUŠAN ništa ne valja, a ALEGRI je "GENIJE"!

AP/Photo

Fudbal

ITALIJANI PLJUJU VLAHOVIĆA! Sada DUŠAN ništa ne valja, a ALEGRI je "GENIJE"!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su večeras na svom terenu Empoli sa 4:0, u meču 11. kola italijanske Serije A

Strelci za Juventus bili su Mojse Ken u osmom, Veston Mekkeni u 56. i Adrien Rabio u 82. i četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena. Srpski napadač Dušan Vlahović bio je na terenu do 60 minuta nakon čega ga je zamenio Arkadijuš Milik. Nije se Vlahović upisao u strelce što je dalo prostora italijanskim medijima da ga žestoko kritikuju. 

- Alegrijevi komplimenti nisu učinili ništa dobro Vlahoviću. Utakmica protiv Empolija je korak u nazad u njegovoj igri u odnosu na Milan, i to ne samo zato što je postigao gol - navode iz Gazete delo Sport. 

Sa druge strane, torinski "Tutosport" je bio nešto blaži u oceni srpskog fudbalera. Oni navode da je Vlahović bio na nivou protiv Empolija. 

- Bio je dobar u kontroli lopte i brzo je ostavljao saigračima - objasnili su novinari "Tutosporta" i za nastup protiv Emplolija srpskom fudbaleru dali ocenu 6,5 što je ujedno i najveća koju je ovog vikenda dobio naš reprezentativac. 

Foto: Tanjug/AP

Tako je Vlahović najlošiju ocenu dobio u Korijere dela Seri (5), Gazeta delo Sport i Korijere delo Sport su bili nešto lakši na oceni i dali mu 5,5. Najbolje ocenjen je, na iznenađenje mnogih bio trener Masimilijano Alegri. 

- Sad izgledamo kao tim. Dobro smo počeli sezonu, pa je sve krenulo nizbrdo... Nije bilo lako jer smo 60 minuta protiv Empolija 'patili', igrali su dobar presing i nismo mogli do drugog gola nego smo rizikovali da izjednače. Dodali smo potom gas i došli do pobede - rekao je Alegri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija