• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

18:05

VIDELI SMO MARADONJIĆA! Srbin ODUŠEVIO Čizmu! Navijači Torina mu se KLANJAJU!

Starsportphoto

Fudbal

VIDELI SMO MARADONJIĆA! Srbin ODUŠEVIO Čizmu! Navijači Torina mu se KLANJAJU!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić oduševio je Italiju sjajnim igrama u dresu Torina ove sezone

Došao je Nemanja Radonjić tokom leta u Torino na insistiranje trenera Igora Jurića, a njegov povratak na Čizmu ispostavlja se kao pun pogodak. Nakon nekoliko slabih sezona srpski reprezentativac dobio je priliku da igra i dokazuje se što je uspeo da iskoristi. 

Dokaz za to je činjenica da su navijači Torina na jednoj od utakmica otvorili transparent na kom je pisalo "Ho visto Maradonjic", odnosno "Video sam Maradonjića", aludirajući na čuvenu pesmu posvećenu Dijegu Armandu Maradoni. 

- Transparent me je dirnuo u srce i zbog toga sam im vrlo zahvalan, jer mi se to nije nikada dogodilo. Komplimenti mi prijaju, ali ja više volim da radim u tišini i da slušam trenera. U Torinu živim najlepši deo moje karijere, jer igram dosta i osećam da sam protagonista - rekao je Nemanja Radonjić za "Gazetu". 

Srpski reprezentativac je prethodne nedelje bio izuzetan u dresu Torina. Iako su Bikovi poraženi od Juventusa, Radonjić je protiv Čitadele u Kupu Italije postigao gol i upisao asistenciju za Pjetra Pelegrija. 

- Veoma sam srećan zbog gola, ali možda još više zbog asistencije za Pelegrija. Srećan sam jer u Torinu pronalazim stvari koje su mi potrebne: kontinuitet i golove. U poslednjih par sezona nisam igrao mnogo, a onda se moj put ukrstio sa Torinovim i Juirićevim i osetio sam se kao važan igrač. Bio mi je neophodan ambijent kao što je u Torinu. Približavamo se Mundijalu i zadovoljan sam kako mu se primičem. Sada mislim samo na šampionat, a na Mundijalu bi trebalo da budem. Nadam se - jasan je ofanzivac Torina. 

Foto: Tanjug

Otkrio je potom Nemanja Radonjić da je tokom leta izabrao Torino, a da ga druge opcije nisu zanimale budući da mu se svidela ideja da se vrati u Seriju A. 

- Tokom leta sam rekao mom menadžeru: hoću da pređem samo u Torino. Svidela mi se ideja da se vratim u Italiju i da radim sa Jurićem. Pre nego što sam potpisao ugovor Jurić me je pozvao i rekao mi da sam mu potreban. U Torinu sam našao klub koji me je stavio u centar i to je bilo presudno. Toliko sam želeo da igram za Torino da sam se odrekao dela plate koji mi je garantovao moj prethodni ugovor - kazao je reprezentativac Srbije. 

Od kako je Radonjić izašao na pozornicu mnogi ističu da poseduje ogroman talenat, a na to se svojevremeno nadovezao Valter Sabatini koji je dodao da mu je glava u oblacima. Ističe srpski fudbaler da je sazreo u odnosu na prvi mandat u Seriji A, kada je sa 18 godina došao u Romu. 

- Talenat je samo pet odsto bagaža jednog fudbalera. Naravno da moraš da ga imaš, ali talenat imaju mnogi, razlika se pravi radom, zdravim životom, ispravnom ishranom. To mora da postane stil života. Sada sam drugačiji. Sazreao sam i spreman sam za velika dela. Shvatio sam dosta toga: i danas imam glavu na svom mestu - rekao je Radonjić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija