• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2022

17:53

IZJAVA BIVŠEG TRENERA ZVEZDE POSVAĐALA RUSE! Jedni ga OPTUŽUJU, drugi BRANE!

Starsportphoto

Fudbal

IZJAVA BIVŠEG TRENERA ZVEZDE POSVAĐALA RUSE! Jedni ga OPTUŽUJU, drugi BRANE!

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović u intervju jednoj TV izjavio je da sebe smatra legendom ruskog fudbala

Popularni "Grof" je u intervjuu za "RB Sport" poručio da je legenda ruskog fudbala, što je naišlo na različite reakcije tamošnjih fudbalskih radnika, a jedna od onih koji ga je žestoko kritikovao jeste bivši trener Spartaka iz Moskve Raul Rianko.

- Da li je bio pijan kada je davao ovaj intervju? Gluposti. Da je Božović legenda, čuo bih nešto o njemu - osuo je paljbu Rianko po Božoviću.

U međuvremenu se javio i Miodragov agent Srđan jeremić, koji je stao u odbranu crnogorskog stručnjaka.

- Podržavam sve što je Miodrag rekao. Ove reči su izgovorene trezveno, siguran sam u to. Da, rekao je kroz emocije, ali su njegove reči istinite. On je zaista legenda ruskog fudbala - kaže Jeremić.

Foto: Starsportphoto

Miodrag Božović iz dana dok je predvodio Zvezdu

Nekadašnji prvotimac Amkara Aleksej Popov takođe je podržao crnogorskog stručnjaka, koji ga je svojevremeno trenirao.

- Nazvao se legendom ruskog fudbala? Ima pravo na to i ja se slažem. Da je imao resurse u suđenju, poput onoga koji imaju CSKA i Zenit, onda bi Miodrag imao i više pehara - istakao je Popov.

Bivši trener Crvene zvezde je u Rusiji vodio sledeće klubove: Amkar, Rostov, Moskva, Dinamo, Lokomotiva i Krila Sovjetov, a poslednji tim koji je vodio u ruskoj Premijer ligi bio je Arsenal iz Tule, s kojim je ispao u drugu ligu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija