• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

13:30

U BARSI GRME - ON JE LJUDINA! Španija bruji o potezu Pikea! Evo koliku lovu će oprostiti klubu po odlasku!

reuters

Fudbal

U BARSI GRME - ON JE LJUDINA! Španija bruji o potezu Pikea! Evo koliku lovu će oprostiti klubu po odlasku!

Podeli vest

Proslavljeni defanzivac Španije i ikona Barselone, Đerar Pike, šokirao je javnost u četvrtak kada je objavio da će u subotu odigrati poslednji meč u karijeri.

Španski mediji otkrivju da je slavni as odlučio da oprosti voljenom klubu ogroman dug, radi se o neverovatnih 30 miliona evra.

Reč je o delu novca koji mu je Barsa ostala dužna zbog pandemije, ali i prihoda kojih se odrekao iz aktuelnog ugovora koji traje do 2024. godine.

Foto: Tanjug/AP

Pike je pre pandemije zarađivao oko 28 miliona evra godišnje i bio je među najplaćenijim igračima, a među prvima je pristao na smanjenje ugovora kako bi pomogao klubu da se izbori sa finansijskom krizom.

Sa Barselonom je osvojio osam titula prvaka Španije, šest superkupova, sedam trofeja Kupa kralja, kao i tri titule Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija