• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

14:56

SRBIN I HRVAT HIT U TORINU! Cela Italija priča o NJIMA! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

SRBIN I HRVAT HIT U TORINU! Cela Italija priča o NJIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić je, uz Hrvata Nikolu Vlašića, bio najbolji pojedinac Bikova u trijumfu nad Stankovićevom Sampdorijom

Bivši igrač Zvezde je postigao vodeći gol za Torino, upravo na dodavanje Vlašića, što samo može da raduje selektora Piksija Stojkovića pred start Mundijala.

Za razliku od nekih ranijih mečeva, Hrvat je u ovom duelu zaigrao na poziciji "lažne devetke" i uz člana Orlova bio najzapaženiji na terenu, a utakmicu završio sa golom i asistencijom kod Radonjićevog pogotka.

Obojica su u Gazeti dobili "sedmice", uz naslov da su oni "Torinove granate".

Tuto Merkato je napisao sledeće:

- Napravio je sjajnu akciju (Vlašić) s Radonjićem koje je Srbina dovela do gola, pa je pokazao da zna sačuvati loptu leđima okrenut golu i proslediti je u mrežu.

Sa druge strane, Tutosport na naslovnici potvrđuje:

- Torino čeka velika budućnost s Radonjićem i Vlašićem - naslov je teksta u Tutosportu.

Foto: Reuters

Nemanja Radonjić je fenomenalnom partijom oduševio Italijane

I ostali mediji na sav glas hvale tandem - Vlašić - Radonjić kao glavnu polugu Jurićevog Torina. Zanimljivo, obojica su na pozajmcii i imaju otkupnu klauzulu. Radonjić je igrač Olimpika iz Marselja, a Torino može da ga otkupi za 1,9 miliona evra, što je prava sitnica ako se uzmu u obzir kvaliteti ljubimca Delija, koje je potvrđivao i igrama u Crvenoj zvezdi.

Vlašićeva cena je 15.000.000 evra, ali kako Tuto Merkato piše njegova je tržišna vrednost već sada iznad tog iznosa i Torino može samo da profitira i već na zimu ga otkupi. Vlašić je odigrao 14 mečeva u Seriji A i postigao četiri gola, uz dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija