• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

13:17

KOJE SU PIKSIJEVE OPCIJE ZA KAMERUN?  Posle Brazila, nemamo više pravo na grešku, a ovo su alternative!

Predrag Milosavljević

Fudbal

KOJE SU PIKSIJEVE OPCIJE ZA KAMERUN? Posle Brazila, nemamo više pravo na grešku, a ovo su alternative!

Podeli vest

Obraćao se selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković oko 20 minuta svojim pulenima uoči treninga u petak, a verovatno se radilo o nekoj vrsti motivacionog govora posle lošeg starta na Svetskom prvenstvu

Okupio je selektor Stojković fudbalere u krug na centru terena i počeo monolog. Trajao je mnogo duže od standardnih nekoliko mimnuta, a to ne čudi pošto je Piksi bio vidno razočaran posle poraza od Brazila (2:0).

Neki igrači nisu bili na željenom nivou zbog povreda, pa neće biti iznenađanje ako selektor potraži druga rešenja za meč sa Kamerunom.Samo pobeda će omogućiti našem timu da lakše diše, ali biće đavoljski teško ukoliko ne budu mogli na teren igrači od kojih najviše zaziru protivničke odbrane!

Foto: Predrag Milosavljević

 

Jeste Aleksandar Mitrović  bio starter, ali je bio daleko od onog Mitra na kojeg smo navikli. Nije se kretao kako je želeo, fizički je padao kako se kraj bližio, a da ne pričamo da nije imao šansu za gol! Dušan Vlahović je ostao na klupi do sredine drugog poluvremena, a Luka Jović nije ni ulazio.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Srbija mora da krene mnogo ofanzivnije nego protiv Brazila na Kamerun, a očekuje se da dvojica špiceva od starta budu u prvoj postavi, pa će se verovatno sada naći mesto za igrača Fiorentine, ali ostaje da se vidi sa kim će biti uparen!

Ako Filip Kostić ne bude mogao na teren ni protiv Kameruna, a nadamo se da hoće, tu je Darko Lazović,ali i Nemanja Radonjić! Naravno tu je i Filip Mladenović ali nije se istaknuo u ofanzivi protiv Brazilaca, pa ostaje da se vidi hoće li mu Piksi ponovo ukazati šansu da to sada popravi!

Foto: Predrag Milosavljević

 

Golman Vanja Milinković Savić se sjajnim odbranama zacementirao, a što se ostalih delova tima tiče, tu su Lukić i Milinković-Savić, koji je ruku na srce bio daleko ispod svog nivoa na minulom meču. Desno je Živković, koji bi takođe morao mnogo bolje protiv Kamerunaca!

Ostaje da se vidi da li će nosioci igre Orlova biti spremni za najvažniji meč na turniru ili će Piksi morati da se okrene alternativama! Bilo kako bilo, tri boda su cilj, a nema sumnje da će posle slabe igre na premijeri selektor dobro razmisliti kome će u odlučujućoj utakmici ukazati poverenje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija