• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2022

14:10

HOLANĐANIN ODGOVORIO KAPITENU ARGENTINE! Evo šta je dvostruki strelac Lala poručio ljutitom Mesiju!

Tanjug

Fudbal

HOLANĐANIN ODGOVORIO KAPITENU ARGENTINE! Evo šta je dvostruki strelac Lala poručio ljutitom Mesiju!

Podeli vest

Uzalud su bila dva gola Vuta Veghorsta protiv Argentine, jer je selekcija Holandije završila učešće na Mundijalu porazom na penale od Gaučosa

Korpulentni napadač se posle meča "zakačio" sa kapitenom Argentine Leom Mesijem, koji mu je poručio "šta gledaš, glupane?".

Veghorst je, kada su se strasti smirile, dao izjavu u kojoj je odao priznanje jednom od najboljih fudbalera današnjice. Golgeter turskog Bešiktaša napominje da je ponosan na svoju ekipu, uprkos eliminaciji u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

- Osećamo se užasno sa jedne strane, jer smo želeli da se plasiramo u polufinale i da dođemo bliže našem cilju, sa druge strane sam ponosan na tim i selektora, na ljude u Holandiji koji su verovali u nas - rekao je Veghorst.

Na pitanje da li je stekao utisak da su Argentinci više želeli da poraze Holanđane, nego da sami prođu u polufinale, aludirajući na neprimereno slavlje Gaučosa na kraju, ali i na tenzije tokom meča gde je u više navrata bilo sukoba između igrača.

- Ne, navijači na stadionu su bili neverovatni, hajde, svi smo to mogli da vidimo. Igrači? To je borbeni duh ljudi odatle. Volim to, ali u tom momentu bih voleo da je to bilo na drugoj strani, kod nas. Oni su bili bolji u prvom poluvremenu, mi u drugom, mislim da možemo da budemo ponosni - dodao je on.

Foto: Tanjug

 

Osvrnuo se potom na incident sa kapitenom Argentine.

- Rekao sam pre meča da je Mesi čovek, kao i svako drugi. Mislim da je to realnost, ali ovaj Mesi je neverovatan i najbolji igrač na svetu, to je dokazao i sada - napomenuo je Veghorst.

Opisao je i gol u finišu regularnog dela, kada su Argentince nasamarili iz "slobodnjaka".

- Trenirali smo to, i to me čini ponosnim, jer kada dođe momenat istine kao sada, to je neverovatno. Znao sam da će se desiti trenutak da iskoristimo to što smo vežbali na treninzima. Imali smo jedan takav slobodan udarac, ali tada nismo pokušali, znao sam da će doći nova prilika i to se na kraju i dogodilo - istakao je Vut Veghorst.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija