• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2022

13:03

MALER GODINE! Nojer sa Nemcima završio Mundijal u grupi, pa SLOMIO NOGU!

printscreen

Fudbal

MALER GODINE! Nojer sa Nemcima završio Mundijal u grupi, pa SLOMIO NOGU!

Podeli vest

Golman reprezentacije Nemačke, Manuel Nojer doživeo je katastrofu na Mundijalu sa svojim saigračima. Tim je ispao u grupnoj fazi takmičenja i šokirao celu naciju i planetu, a sada se nesrećnom čuvaru mreže desila još jedna loša stvar

Manuel Nojer je posle vrućine u Kataru rešio da se rashladi i otišao je na skijanje.

To ne bi bilo ništa strašno da nije tamo doživeo prelom noge!

Nojer na instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje.

- Hej ljudi, šta da kažem, kraj godine je definitivno mogao da bude bolji. Dok sam pokušavao da rashladim glavu na skijanju, doživeo sam prelom potkolenice. Operacija je juče dobro prošla. Mnogo hvala doktorima. U svakom slučaju, bolno je saznanje da je tekuća sezona za mene završena - napisao je Nojer na instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija