• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Hrvatski tjednik

11.12.2022

13:04

NEZAPAMĆENI SKANDAL USTAŠA! ŽIVELA NDH! Reprezentaciju porede sa KOLJAČIMA I FAŠISTIČKOM TVOREVINOM! (FOTO)

printscreen

Fudbal

NEZAPAMĆENI SKANDAL USTAŠA! ŽIVELA NDH! Reprezentaciju porede sa KOLJAČIMA I FAŠISTIČKOM TVOREVINOM! (FOTO)

Podeli vest

Skandalozna naslovnica lista "Hrvatski tjednik" zaprepastila je čitav region.

Preko prepoznatiljivh kockica u pozadini napisali su preko cele naslovne strane: "Živela nogometna država Hrvatska" i to tako što su početna slova NDH boldovali. Verovatno da slučano nekome ne bi promakla poruka, prenosi portal "Telegram.hr".

List koji se najurednije prodaje u Hrvatskoj u 21. veku otvoreno veliča fašističku tvorevinu NDH i to prolazi bez ikakve osude tamošnje javnosti.

 

 

Veličanje ustaške tvorevine iz Drugog svetskog rata i njeno poređenje sa uspehom reprezentacije Hrvatske je samo kap u moru skandala koji su obeležili Mundijal.

Foto: printscreen Twitter

Skandalozna naslovnica Hrvatskog tjednika

Počelo je sramnim vređanjem golmana Milana Borjana koji je sa osam godina proteran iz rodnog Knina, nastavilo se isticanjem usataških simbola, zastava sa grbom NDH na utakmicama reprezentacije i sramnim ispadom selektora koji pobede posvećuje "hrvatskim braniteljima", a kao "šlag na tortu" usledila je naslovnica na kojoj se veliča fašistička tvorevina.

Što je mnogo, mnogo je... Pa iako je od Hrvata kod kojih smo navikli da gledamo svakakve gadosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Okanite se ustaša. Oni su deo fašističke tvorevine, koja se naziva Evropska unija i nek' se EU brine o njima. Gledajte Vi iz Informera kako da se pomogne srpskom narodu na Kosmetu, jer čekajući (našeg) Godoa...da reaguje (a neće reagovati), bojim se da će Šiptari doći i do Niša.

zoran za

pre 1 godinu

Možete im popušiti kurac...drugo i ne znate vi majmuni iz Informera..

Mihajlo

pre 1 godinu

Ma uvek je bilo tih ultra-nacionalistickih budala kod njih a bome ima takvihi kod nas i to ne malo.....a evo u geadu zagrebu odlucili da sve ulice sa imanima ustaskih velikana zamene sa imenima poznatih hrvatskih glumaca, pa i oni mogu biti normalne komsije samo za to treba vremena

Dušan

pre 1 godinu

Pisanjem o ustašama stalno im dajete na značaju i van lijepe njihove , umjesto da ostavite ta govna tamo i nek smrde sama sebi . Valjda taj smrad neće vam dati da uživate ljeti tamo i usput slušate sa radio stanica u boj u boj za ustašluk svoj. Srbine moj !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija