• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2022

23:01

JUNAK HRVATSKE U OBLACIMA, A ONDA HLADAN TUŠ! Odličan golman, ali ga NE ŽELIMO!

Tanjug/AP

Fudbal

JUNAK HRVATSKE U OBLACIMA, A ONDA HLADAN TUŠ! Odličan golman, ali ga NE ŽELIMO!

Podeli vest

Dominik Livaković je briljirao tokom Svetskog prvenstva u Kataru i jedan je od junaka hrvatske reprezentacije, koja će sutra uveče igrati polufinale s Argentinom.

Redaju se pohvale za Livakovića, koji je tokom celog turnira pružao sjajne partije i svojim odbranama Hrvatsku otisnuo u polufinale, a ne bi bilo čudno da golman zagrebačkog Dinama bude heroj i sutra.

Nedavno su medji objavili da je Livaković primarni cilj Bajerna, a sada kada se na skijanju povredio prvi golman Manuel Nojer. No, brzo je Oliver Kan, izvršni direktor njemačkog velikana, demantovao da žele da dovedu Livakovića.

Foto: Reuters

Oliver Kan

- Čovek koji je zaustavio Brazil za mene će uvek biti heroj. Veoma je lično od 2002. godine“, našalio se Nemac, podsetivši se da je on primio dva gola u finalu SP-a 2002. godine protiv Brazila.

- Brazilci su previše obraćali pažnju na spoljašnjost, ali se pokazalo da ovaj svetli i sjajni premaz može da pukne u najneočekivanijem trenutku. I to je to, gotovo je. Hrvati su vrlo kompetentan i uvežban tim. Može da pobedi Argentinu. I naravno Livaković je za svaku pohvalu. Takav golman mora da igra za vrhunski klub. Ne sumnjam da će tako biti i u novoj sezoni. Ali istovremeno, nije u našoj zoni interesovanja - rekao je Kahn.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u četvrtak je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija