• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

12:53

HIT! INTERNETOM KRUŽI MESIJEV PRVI INTERVJU! Imao je samo 13 godina, a o odgovoru šta želi da postane BRUJI SVET!

printscreen

Fudbal

HIT! INTERNETOM KRUŽI MESIJEV PRVI INTERVJU! Imao je samo 13 godina, a o odgovoru šta želi da postane BRUJI SVET!

Podeli vest

Internetom kruži prvi intervju Lionela Mesija. Tada 13-godišnji dečak i igrač Njuels Old Bojsa, odgovorio je na niz kratkih pitanja za lokalne novine, a sudeći po odgovorima, ni sam nije mogao da sanja kakve će visine jednog dana dosegnuti.

- Uprkos nižem rastu, uspeva da predribla dva-tri igrača, da daje golove, ali pre svega - uživa s loptom - piše u uvertiri intervjua s budućim argentinskim kapitenom.

Leo je zatim odgovarao na jednostavna pitanja u kojima je otkrio da ima dva idola - oca Horhea i kuma Klaudija. Hobi mu je u to doba bilo slušanje muzike (posebno latinoamerički žanrovi kvarteto i kumbia), a omiljeno jelo piletina u sosu, dok je od drugih sportova najviše uživao u rukometu.

Foto: AP/Photo

Kao omiljeni film izdvojio je komediju iz 1994. "Bebin odlazak u grad" (Baby‘s Day Out), a kao najdražu knjigu naveo je Bibliju. 

Najdraža uspomena bio mu je prvi odlazak na trening na koji ga je odvela baka, a upravo mu je njena smrt i najbolnija uspomena, kako je i sam rekao.

Na pitanje što misli o skromnosti, mlađani Lionel rekao je: "Čovek nikad ne sme da je izgubi"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija