• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

11:46

MUNDIJAL GA PONOVO PRODAO! Očoa dobio NOVU ŠANSU u Evropi!

Tanjug/AP

Fudbal

MUNDIJAL GA PONOVO PRODAO! Očoa dobio NOVU ŠANSU u Evropi!

Podeli vest

Meksički golman Giljermo Očoa novi je golman Salernitane, saopštio je italijanski klub

Mundijal - ništa, Mundija - ništa, Mundijal - ništa... Prva tri brilijantna nastupa na Svetskim prvenstvima nisu bila dovoljna da Giljermo Očoa naplatio svoje intervencije na klupskom planu. Ipak, meksički golman u poznim godinama dobio je još jednu šansu!

Giljermo Očoa novi je igrač Salernitane, saopštio je italijanski klub na zvaničnom sajtu. On u Salernu stiže kao slobodan igrač pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Klubom Amerika u Meksku za koji je branio od 2019. godine. 

Foto: Tanjug/AP

Ugovor je potpisan do kraja sezone, sa mogućnošću produžetka saradnje na još jednu sezonu.Kapiten reprezentacije Meksika do sada nije igrao za italijanske klube. Nastupao je za Ameriku, Ajačo, Malagu, Granadu i Standard Lijež.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija