• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

13:02

KOLIKI SU TROŠKOVI DELEGACIJE NA MUNDIJALU!? Tončev pokreće novi RAT u Fudbalskom savezu Srbije!

Fudbal

KOLIKI SU TROŠKOVI DELEGACIJE NA MUNDIJALU!? Tončev pokreće novi RAT u Fudbalskom savezu Srbije!

Podeli vest

Predsednik Radnika iz Surdulice Novica Tončev zatražio je izveštaj o troškovima delegacije na Mundijalu u Kataru

Prvi čovek Radnika iz Surdulice Novica Tončev zatražio je da rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na predstojećoj sednici Izvršnog odbora podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.

Tončev je, u svojstvu člana Izvršnog odbora, podneo zahtev da se ta tačka unese u dnevni red na sednici koja će se održati u utorak 27. decembra od 13 sati.

- Dolazim na sednicu u Staru Pazovu. Zašto ne bih, pogledajte sajt Fudbalskog saveza Srbije i sastav Izvršnog odbora FSS. Nisam razrešen članstva, niti obavešten da je pokrenuta inicijativa za nešto tako. Neka ide na čast Jovanu Šurbatoviću i Nenadu Bjekoviću što me nisu pozvali. Ne ide baš sve tako lako, kako su zamislili. Ko je mene razrešio funkcije? Ne može neko samovoljno, ma kako se zvao, da kroji spisak članova IO. Slobodan sam građanin Srbije, mogu da uđem gde hoću! Nema potrebe da posežemo za jakim argumentima, niti zabranama. Zato dolazim u Staru Pazovu - rekao je Tončev za "Sportklub". 

Foto: Starsportphoto

Takođe, zatražio je da članovi Izvršnog odbora dobiju na uvid visinu nagrade članovima FSS koja je isplaćena pre odlaska u Katar, kao i da se utvrdi odgovornost za to što je prilikom tih odluka "prenebregnuta" nadležnost Izvršnost odbora.

Na sednici Izvršnog odbora FSS očekuje se i izveštaj selektora Dragana Stojkovića o rezultatskom učinku na Mundijalu i eliminaciji u grupnoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abe

pre 1 godinu

Tončeva nisam podržao nikada, ali ovog puta ga podržavam u potpunosti. Ne može se dozvoliti da neko potroši brdo državnih para i da za to nema nikakvih rezultata niti bilo kakve i bilo čije odgovornosti. Da su oni koji su išli i Katar znali da će ukoliko ne ostvare primeran rezultat (ne i maksimalan) morati da snose posledice rezultat bi sigurno bio drugačiji.

Surdulica

pre 1 godinu

I ti da podneses izveštaj građanima Surdulice zbog čega pola budžeta opštine ide na Fk Radnik,a pare od prodaje igrača stavljas u džep i kupuješ najnovije automobile marke Audi za celu porodicu Toncev. Misliš da je neko naivan?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija